| RaresPC a întrebat:

Azi noapte am facut temperatura, iar apoi m-au luat frisoanele, dupa care am inceput sa tremur incontrolabil.Ce poate fi? Am auzit de ceva numit Convulsie Febrila si ca e ceva banal.Tin sa mentionez ca am 16 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MyTedyBear a răspuns:

Buna!
N-ai nimic decat o raceala, asa mi s-a intamplat si mie acum doua saptamani tremuram si nu ma puteam opri, a doua zi m a durut capul iar dupa mi a trecut de tot.
Nu ar strica sa iei niste nurofen ceva si o sa iti treaca, nu iti fa griji.

5 răspunsuri:
| Mediocre a răspuns:

Probabil ca ai avut un atac de panica.

| RaresPC explică (pentru Mediocre):

Nu cred. Adica eram chiar calm.In timp ce tremuram nu eram speriat, ci din potriva parca era ceva normal. Dupa ce m-am trezit de dimineata am realizat ca e ceva care nu mi s-a mai intamplat.

| Mediocre a răspuns (pentru RaresPC):

Hm...Ai citit despre Convulsia aia inainte sa ti se intample sau dupa? Eu de exemplu citesc articole despre boli si cateodata parca imi vin exact aceleasi simptome descrise in articole si fac atac de panica thinking

| RaresPC explică (pentru Mediocre):

Dupa am citit articolul.

| RaresPC explică (pentru MyTedyBear):

Asta cred si eu. Si prin coincidenta pura si verisoara mea a avut fix azi noapte aceeasi problema.