| Ajutorrrrrrrvrg a întrebat:

Buna TPU, azi trebuia sa-mi vina ciclul, dar mi-a curs doar putina chestie maro atât. Tin sa menționez ca acum o săptămâna am început sa urinez des o data la 30 de minute și incolor. Tot acum o sapt iubitul meu si-a dat drumul pe abdomenul meu dar când m-am spălat apa de pe abdomen mi-a alunecat către zona vaginală … credeți ca am rămas gravida?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Chestia maro este sange coagulat si invechit care se scurge afar cu secretia vaginala, perfect normal inainte de ciclu sau dupa terminarae ciclului menstrual, acnd se curata vaginul.
Este imposibil sa ramai gravida prin masturbarea pensiului iubitului pe burta ta.

| Ajutorrrrrrrvrg explică (pentru Violleta2022):

Faza e ca atunci când ma clateam pe burta apa de pe burta mi-a căzut spre vagin ( apa posibil sa aibă spermatozoizi) și tot asa înainte cu 2 zile m-am frecat direct pe penisului lui pentru 5 minute dar nu i am atins capul… știu ca poate sunt neinformata dar ma sperie gândul sa rămână și am nevoie de răspunsuri mai ales ca încă nu mi-a mai curs deloc de atunci și mie sa nu fie spottingul de sarcina și mai ales ca merg la baie o data la 30 de min in seara asta m-am trezit de 2 ori pentru a merge la toaleta.

| Violleta2022 a răspuns:

In ce priveste urinatul des si incolor este direct proportional cu cantitatea de apa si lichide pe care o bei.

Cu cat bei mai multa apa, cu atat urinezi mai mult si mai des, iar urina este din ce in ce mai deschisa la culoare, deoarece este diluata.

Nu prea beau apa deloc și tot urinez odată la 30 de minute

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ajutorrrrrrrvrg):

Pai daca nu bei apa deloc, de unde ai apa sa o elimini?
Bei sucuri, bere sau ce bei?

Nu beau nimic asta e ideea dacă e sa beau, beau foarte puțin si tot îmi vine sa urinez din 30 in 30 de minute incolor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"chestie maro" laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ajutorrrrrrrvrg):

Mergi la medic atunci, ca ceva nu este i n regula cu rinichii tai.