Chestia maro este sange coagulat si invechit care se scurge afar cu secretia vaginala, perfect normal inainte de ciclu sau dupa terminarae ciclului menstrual, acnd se curata vaginul.
Este imposibil sa ramai gravida prin masturbarea pensiului iubitului pe burta ta.
Faza e ca atunci când ma clateam pe burta apa de pe burta mi-a căzut spre vagin ( apa posibil sa aibă spermatozoizi) și tot asa înainte cu 2 zile m-am frecat direct pe penisului lui pentru 5 minute dar nu i am atins capul… știu ca poate sunt neinformata dar ma sperie gândul sa rămână și am nevoie de răspunsuri mai ales ca încă nu mi-a mai curs deloc de atunci și mie sa nu fie spottingul de sarcina și mai ales ca merg la baie o data la 30 de min in seara asta m-am trezit de 2 ori pentru a merge la toaleta.
In ce priveste urinatul des si incolor este direct proportional cu cantitatea de apa si lichide pe care o bei.
Cu cat bei mai multa apa, cu atat urinezi mai mult si mai des, iar urina este din ce in ce mai deschisa la culoare, deoarece este diluata.
Nu prea beau apa deloc și tot urinez odată la 30 de minute
Pai daca nu bei apa deloc, de unde ai apa sa o elimini?
Bei sucuri, bere sau ce bei?
Nu beau nimic asta e ideea dacă e sa beau, beau foarte puțin si tot îmi vine sa urinez din 30 in 30 de minute incolor
Mergi la medic atunci, ca ceva nu este i n regula cu rinichii tai.