| Alecso_Alecso_1995 a întrebat:

cam acum o săptămâna am avut o problema cu urechea dreapta. Am avut un cos sau nu știu ce era dar nu puteam sa ma spăl, nimic după 2 zile am început sa am durere după ureche doar la palpare, o colega de serviciu a fost la un medic aici in Spania și a pus câteva întrebări i-a spus simptomele pe care le am și a spus ca ar putea fi o răceala la cap din cauza curentului și locului umed unde lucrez și durerea poate apărea unde este locul mai sensibil și mi-a dat sa iau amoxicilina de 500 mg 16 pastile la 8 ore și am luat pana acum doar 10 pastile și nu mai am nicio problema dar ma simt parca parca as fi fost răcit sau abia acum urmează.E acea senzație, nu știu sa o explic și partea nasoala e ca sunt și ipohondru și orice problema deja o fac singur sa se complice...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| aimullah123 a răspuns:

Acum 4 zile si eu am avut o durere la apasare. Cand am fost la control mi-a zis ca e otita si mi-a dat tratament serios ca era foarte grav. Nu mai lua pastile dupa cum iti zice as oricine. Mergi si tu la O.R.L si se uita cu un instrument la tine in ureche si itizice ce ai big grin

| CalculatorASU a răspuns:

Stai calm...a fos o răceală la nivelul capului, apate adesea în curenții vântului, se manifestă prin durere de cap și erupții ale pielii. Nu este nimic grav

| Alecso_Alecso_1995 explică (pentru aimullah123):

Momentan nu mai am nimic o sa opresc tratamentul și dacă apare voi merge personal nu este după ureche pentru ca acea persoana a fost la medic și i-a spus ce și cum și a spus ca asta ar putea fi și după ce am luat ce mi-a spus după 2 zile a dispărut durerea.

| Alecso_Alecso_1995 explică (pentru CalculatorASU):

Nu am avut dureri de cap nici erupții.