| alinrabulea a întrebat:

cam de 2-3 saptamani obosesc foarte tare si ma simt ametit cand fac sport la scoala.
Nu am nici o problema medicala pentru ca toate analizele mi-au iesit bune. Pe timpul verii nu aveam nici o treaba. Probabil este din cauza ca nu mai fac asa des sport, acum de cand s-a facut frig. Vara faceam aproape in fiecare zi sport si nu aveam nici o problema. Dar nu sunt sigur ca e din cauza aceasta pentru ca e prima data cand mi se intampla. Iarna trecuta nu am avut nici o problema de genul. Poate ma puteti lamuri voi de ce obosesc asa repede si ametesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| elcosmin a răspuns:

In perioadele reci organismul are nevoie de vitamine, pe care nu prea si le mai asigura din fructe si legume precum in anotimpul cald. Toata lumea se simte somnoroasa toamna-iarna. Al doilea motiv il vad stresul sau antrenamentul. E posibil sa obosesti repede fie ca esti obosit/stresat sau ca pur si simplu nu mai faci antrenament.

3 răspunsuri:
| brindujaaa a răspuns:

Dacă intre timp te-ai apucat de fumat, poate fi de la asta pentru ca am cunoscuți care au pățit același lucru după ce s-au apucat.

| alinrabulea explică (pentru brindujaaa):

Nu fumez si nici nu beau.

| lostgirl07 a răspuns:

Buna. in general ameteala se datoreaza anemiei si la fel si oboseala. Exista posibilitatea sa ai o forma usoara de anemie pe care sa nu o arate analizele. Adica poate ai fierul sau calciul mai scazut decat normal si atunci apar aceste simptome. Eu zis sa iei niste vitamine ceva cu fier, magneziu, calciu si in cazul in care continua starea de ameteala sa repeti analizele