Bună.
Mergi la camera de gardă, ai nevoie de un control urologic! Poți face glob vezical și nu este de bine.
Sănătate!
Pa, pa.
Si mie mi se intampla la fel. Poate am racit, dar probabil ca este de la cat de multa apa am baut in ultimele minute, iar peste cateva ore mergem la baie si facem pipi intreg
Hristos a înviat!
Nici n-ai precizat dacă eşti fată sau băiat...
Oricum, cel mai probabil, e vorba de o răceală abdominală ( sau de o infecţie urinară, dacă mai ai şi alte simptome ).
TREBUIE să mergi la medicul de familie pentru diagnostic ( eventual, o Trimitere la control de specialitate sau investigaţii/analize suplimentare/sumarul de urină ) şi tratamentul adecvat.
NU poţi să iei nimic până NU şti exact ce ai.
Toate cele bune şi multă sănătate.
Fa un dus f fierbinte si insista pe zona rinichilor. apoi baga-te repede in pat, intr-o plapuma (nu patura). si asteapta sa se raceasca zona aia, asa la caldura. apoi bea multa apa, dar multa. 2l juma pe zi. daca inca nu te ustura la urinare si nu faci cu sange ai multe sanse sa te faci bine numai cu asta.
sanatate!
Dar sa-mi fac grijiAdica eu nu fac acum cateva secunde, apoi peste o ora fac mai mult! Eu fac la distanta dintre ore tot putin 2-3 secunde...sunt fata apropo!
Si bei destula apa? sa nu fii deshidratata, chiar daca nu ti-e sete.