anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand urinez urinez cateva secunde 2-3 si apoi se opreste, peste cateva ore iar si poate am racit! Dar poate fi ceva grav? Pot fi racita? Pote fi ceva grav? Iau paracetamol acum...ce fac ca sa fac normal? P.S :Sunt fata!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Rusu_Cozmin_1995 a răspuns:

Pei...
Mai bine te-ai duce la doctorul de familie el stie cam ce sa iti zica si chesti...

| sherkhan a răspuns:

Te ustura, si iti ramane senzatia ca si cum iti vine sa faci, si cand mergi sa urinezi nu iese nimic, daca ai simpotmele astea ai racit, o sa iti revii intr-o zi sau doua...

| alexandruth a răspuns:

Poate ai pietre la rinichi, de aceea se opreste. Mai bine consulta un medic. happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești grea de cap? Pentru ce iei Paracetamol?
Mergi măi fată la camera de gardă, ASTA TREBUIE SĂ FACI!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Trebuie mers la medic, nu sta asa, nu-si are rost paracetamolul.
Ai racit rau!
Ai grija de tine!
Te pup!

| Ironicnαme a răspuns:

Se întâmplă destul de des, deci trebuie să ai grijă. Chiar dacă e vară, poartă papuci sau ciorapi în picioare pe gresie.
Îți recomand un ceai de mușețel, cald, seara.
Dacă nu dă roade în câteva zile, du-te la doctor. Poate fi mai grav.

| tzahranul a răspuns:

Ori ai racit ori ai probleme cu prostata. Semnele de boala in aparatul urinar pot fi deduse si dupa mirosul si culoarea urinei. Cauta pe net.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ironicnαme):

Dar dupa ce fac putin parca mi-ar mai veni...dar cateva secunde fac cam 2 sec., ce sa fac ca sa imi revin? Inafara de ceai?!

| Ironicnαme a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai la căldură, stai în pat. Există Artrostop Rapid, e foarte bun și eficient. big grin

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Hristos a înviat!

Degeaba vrei să iei Paracetamol, NU te va ajuta cu nimic.

Cel mai probabil, e vorba de o răceală abdominală ( sau de o infecţie urinară, dacă mai ai şi alte simptome ).

TREBUIE să mergi la medicul de familie pentru diagnostic ( eventual, o Trimitere la control de specialitate sau investigaţii/analize suplimentare/sumarul de urină ) şi tratamentul adecvat.

NU poţi să iei nimic până NU şti exact ce ai.

Toate cele bune şi multă sănătate.

caramela
| caramela a răspuns:

Hristos a inviat!
e posibil sa ai infectie urinara/pietricele/nisip la rinichi, totusi nu ezita sa consulti medicul de familie, eventual urgente..anu trecut am intampinat asa ceva, si ajunsesem sa am tensiunea 19 ca nu ma puteam urina..adica nu eliminam tot..in final a descoperit ca aveam o infectie vaginala si retentie de apa ff mare..nu ezita si nu amana vizita catre medic!
Paste fericit!