La Parhon normal ar fi gratuit), dar trebuie sa dai la medic cam 2 mil, si un 1mil la anestezist.La Arcadia au scoruri mari de la 7 mil in sus.
Depinde unde vrei sa faci operatia la privat sau la spital public.Pretul aproximativ la privat este de 5 mil
Unde? Am gasit ca ar costa si 3000 de lei. In cazul asta mi-o fac singur )
Eu lucrez in domeniul medical, este o operatie simpla care nu necisita internare indelungata.Iti recomand clinica Vanimed
In Iasi aceste tipuri de interventii se realizeaza la Sp. Parhon, sau la privat la Arcadia.
Am facut-o. Am facut-o la Parhon in Iași. Nu m-a costat nimic, dar doctorul care m-a operat mi-a zis sa merg la Arcadia, ca acolo lucra el... operatia acolo ma costa 4000 lei, asa ca am zis pas si am ramas la Parhon. Sincer, parca si-o cam batut joc de scula mea, dar fie. E utila indiferent
Numele doctorului e Novac. Am uitat care dintre ei, ca e si taica-su acolo. Fiul m-a operat si de el nu am fost multumit.
Daca vrei sa mergi mai departe, sa stii ca o sa te chinui pana se prinde... eu am fost nevoit sa imi scot singur firele (care erau de alea care se dizolva dupa o luna). Doctorul zicea ca trebuie sa stea acolo, dar se agatau intr-una si incepea sa se infecteze, asa ca le-am scos eu...alt chin. Cert e ca dupa nu am mai avut probleme si rana s-a vindecat in scurta vreme.
Szmigal32 întreabă: