| Windows10 a întrebat:

cate saptamani poate dura o constipatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poate dura o viata daca n-o tratezi. Sfatul medicului este cel mai bun si sucul de rosii. Eu asa am scapat dupa peste 25 de ani de constipatie cronica.

| Iustinian_Ciornei_2000 a răspuns:

Depinde de ce mananci. Dar in mod normal intre 2-6 saptamani. Ti-am spus. DEPINDE

| Felys a răspuns:

Totul tine de alimentatie,e clar ca tu nu prea te limentezi corect, trebuie sa mananci mai multe supe, sosuri, iaurt, si mai rar mancare uscata

| Windows10 explică (pentru Salontanul):

Ms TPU si eu am fost la doi doctori doctorul de famile si la spitalu mare

| Windows10 explică (pentru Felys):

Pai eu no-spa 40 mg ceai de ceusin care are un efect forte ciudat simt ca ma arde picoru drept si mana dreapta si mai iau Kebene plus atentie a se ia doar la sfatul medicului

| RoryM a răspuns:

Depinde...

| daniel33441 a răspuns (pentru Windows10):

Cereale de ovaz in fiecare dimineata, fructe deshidratate, cat mai multe legume si fructe mai putina carne si bei mai multa apa. dulcolax e destul de bun.constipatia poate dura o viata deci ai nevoie de o dieta bogata in fibre

| Lola05 a răspuns:

Dacă ajunge să dureze săptămâni, e deja constipație cronică... Eu zic să îți analizezi meniul și să adaugi mai multe lichide și fibre. Mânâncă fructe și legume, tărâțe, cereale etc. În timp, problema se va rezolva.

| Lola05 a răspuns:

Când spun cereale, nu mă refer la alea din cutie care se vând la magazin, ci la cereale adevărate, naturale. Găsești la plafar. Nu or fi ele la fel de gustoase ca Lion sau Nesquick, dar ajută mult la digestie. Încearcă să le încorporezi în smoothie-uri, dacă nu reușești să le mănânci așa, cu lapte. Eu într-un smoothie de banane cu cacao pun câteva linguri de fulgi de ovăz, le "blendăresc" bine, las să stea vreo 10-15 min și apoi beau. Fac minuni când vine vorba de constipație.
PS: Și eu am avut aceste probleme ani la rând, în copilărie, iar azi am o digestie de invidiat tocmai pentru că mi-am schimbat mult obiceiurile alimentare.
PPS: Bea multă multă apăăăă zilnic! happy

Întrebări similare