| TheCritic a întrebat:

Ce e Herbalife? Adica, vad peste tot (am fost in multe tari si-am dat de ei) reprezentanti Herbalife, au ei nu stiu ce shake-uri, pastile, produse, bla-bla. Dar cu ce se ocupa? Cine sunt ei de fapt? Ce beneficii pentru sanatate au aceste produse? Nu vreau link-uri, vreau un raspuns din partea cuiva care stie. Multumesc frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Este o mare teapa, foarte periculoasa pentru sanatate. Produsele lor aduc daune severe sanatatii si produc efecte asemanatoare amfetaminelor aspura organismului.

Efectele benefice sunt :

- suprimarea apetitului
- efect anorexigen
- activarea functiilor psiho-motorii
- scaderea nevoii de somn
- efect euforizant (produce dependenta)

Efectele adverse care pot aparea sunt :

- greturi si varsaturi (foarte frecvent)
- cresterea nivelului enzimelor hepatice (foarte frecvent)
- hipertensiune arteriala (foarte frecvent)
- tahicardie (frecvent)
- insomnie si tulburari de somn (frecvent)
- stare de angoasa (moderat)
- senzatie de frica permanenta (moderat)
- halucinatii (mai putin frecvent)

4 răspunsuri:
| ღMikyღ a răspuns:

Herbalife este o companie care se ocupa cu produse naturiste. Unul dintre prietenii mei lucreaza acolo si stiu. Este un felmde companie Forever daca ai auzit de ea. O zi buna!

| oldbluegrumpyman a răspuns:

"Aceste produse" au beneficii diferite. Cauta produsele pe net si vezi ca gasesti la fiecare beneficiile. E prea larga gama pentru a generaliza in cateva randuri. Ca "firma" o poti compara cu Avon-ul ca sa iti faci o idee.

| TheCritic explică (pentru HidroGeNn):

In care parte din: "nu vreau link-uri" am fost neinteleasa?