| OohAnamaria a întrebat:

Ce se intampla daca ascult mult timp muzica in casti cu volumul la maxim? Fac asta de 2 ani si pur si simplu nu ma pot dezvata.Cum ma afecteaza acest lucru? Si ce pot face ca sa-mi revin pentru ca ceva s-a intamplat cu mine sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Se zice ca iti va afecta auzul.Si pe mine m-a prins valul asta de vreo 5 ani si nu am gasit nicio modalitate de dezvat.Pana acum inca mai aud, deci...o s-o mai duc asa.

| OohAnamaria explică (pentru J0B0MAT):

Si eu aud destul de bine.Dar am auzit ca nu mai poti memora bine.Iar asta e o mare problema pentru mine

| J0B0MAT a răspuns (pentru OohAnamaria):

Asta nu stiam. Eu oricum nu pot sa memorez ceva daca nu ascult muzica. Ma plictisesc repede si imi zboara gandul in alta parte daca nu am muzica. Dar acum fiecare are propria modalitate de a memora.