| carlote a întrebat:

Cine raspunde la intrebarea aceasta va primi funtita... cu ce te ajuta tatuajele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Echaursi a răspuns:

Tatuajele sunt asa:

Ele pot exprima ceva prin care ai trecut prin viata sau un simplu hobby. Poate ca unii se dau fiorosi ca au tatuaje,dar puterea sau ce poate sa faca nu consta intr-un tatuaj.
Sper ca te-am ajutat, Salut.

Deci nu ajuta cu nimic, hobby sau daca te-a marcat o intamplare imp din viata ta.

12 răspunsuri:
| яαzναи a răspuns:

In unele zone de pe planeta de ex.in SUA exista multe clanuri... tatuajele ii ajuta sa se identifice intre ei...in rest cei ce isi fac tatuaje vor sa para mai interesanti, insa asta e doar parerea lor.

| mgtow a răspuns:

Cu nimic, e o prostie omeneasca, le place sa poarte un desen pe corp dar cand vor imbatrani acele persoane vor avea tatuajul urat.

| Jessica a răspuns:

Oamenii isi fac tatuaje ca sa se dea smecheri si oamenii zic "mama uite-te si tu asta are un tatuaj". Pentru mine nu sunt cine stie ce.

| djcosty_7523 a răspuns:

La nimic poate si fi mai smecher alt ceva nimic

| Ciprian a răspuns:

Cine raspunde poate va primi fundita nu ``funtita`` happy
Tatuajele nu te ajuta cu nimic. Poate doar sa pari mai smecher. Doar sa pari ca in realitate nu esti. Poate fi si un hobby pentru unii.

| FlOwErPoWeR a răspuns:

Nu sunt bune la nimic. unii spun ca arata mai cum se spune..."misto" daca te pictezi pe corp cu niste semnaturi sau desene neinsemnate care mai tarziu iti pot face rau.
Sfatul meu este:
NU TE TATUA! E O PROSTIE SI JUMATATE!

| BOOBZen a răspuns:

Pai. cu nimic, tatuajele sunt ca sa "infrumuseteze"corpul

| Vulvatron a răspuns:

Nu mai vorbiti prostii... auzi la ei sa para smecheri... eu am tatuaje si pe maini si pe spate si nu le-a mfacut sa par "smecher", mi-am tatuat doar ce ma reprezinta, prosti sunteti voi ca judecati inainte sa cunoasteti

| giuly a răspuns:

Ne ajuta sa fim mai buni, mai intelepti, interesati si sa il aducem pe Dumnezeu mai aproape de noi.

http://i.imgur.com/gDSom.jpg

| Robert a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic.Sunt frumoase dar sunt inestetice, sunt demodate. Tatuajele erau facute de indieni ca sa se deosebeasca prin vitejie, etc.Foarte multi regreta ca si-au facut tatuaje.Sa dai jos un tatuaj e mai dureros decat facutul lui.Toti cocalarii au tatuaje.Prin tatuaj primesti si o eticheta si nu cred ca ti-ar conveni.

| Diva a răspuns:

Tatuajele te pot ajuta sa treci mai usor peste o situatie limita a vietii tale cum ar fi decesul unei persoane dragi, o despartire etc.Ele sunt de asemenea o arta si un mod de exprimare libera

| GeorgeDianu a răspuns (pentru Robert):

Amice,cum vine asta: sunt frumoase dar sunt inestetice? laughing) Si ca sa lamurim o chestie, imi poti defini si mie cuvantul cocalar? Si ce te face pe tine sa crezi ca doar "cocalarii" au tatuaje? Eu am 3 tatuaje mari, si nu regret nici unul pentru ca au insemnat ceva si vor fi legate de acele amintiri tot restul vietii. In plus ca nimeni care isi face un tatuaj nu ar vrea sa il scoata, altfel nu ii vad rostul.