De ce toata lumea vrea sa slabeasca? eu de exemplu vreau sa ma ingras...ai putea sa imi spui cum sa fac? de mancat mananc si de cate 4-5 ori pe zi...dar degeaba.am luat si vitamine si tot degeaba
Probabil asa esti inzestrat genetic. ar trebui sa te consideri norocos pentru ca poti manca orice, oricat si oricand mmulti ar vrea sa fie in locul tau. sa te ingrasi e f dificil, poate chiar imposibil... odata cu inaintarea in varsta sigur, te vei mai ingrasa, la batranete se poate sa faci doar burta, fara ca grasimea sa se depuna pe picioare, brate...Momentan singurul lucru pe car epoti sa-l faci e sa te apuci de muult sport, pentru a-ti creste masa musculara. Asa o sa pari mai szdravan. Bafta!
Uite am eu o manie si vreau sa ma ingras.multi imi spun ca ar vrea sa ai fizicul meu dar eu nu sunt multumit de mine.adica imi place ca am abdomen, pectorali, bicepsi si tricepsi pe care altii de varsta mea doar viseaza dar eu vreau sa ma ingras.am un fix in minte si nu pot sa mi'l scot.acuma de craciun am reusit sa ma ingras cu 3 kg dar vreau mai mult.macar pana la 78 de kg sa ma ingras si voi fi multumit
Eu vreau
si uite si un siteu care o sa te ajute ca si pe mine eu deja am inceput
http://www.youtube.com/watch?v=Sh6H8plBjOU
FUNDA?
dobrin1019 întreabă: