Dacă de un an și jumătate îți crește pulsul "incontinuu", asta înseamnă că acum ai pulsul cat? 450 bpm?
Ia-ți o brățară fitness, e cel mai ieftin device care îți poate face o diagramă a pulsului pe parcursul a mai multe zile și decide apoi daca chiar ai o valoare prea ridicata a pulsului.
Mergi la medicul de familie și o sa vezi mai departe. Cere o trimitere la cardiolog sa nu ai ceva cu inima. Sa ii zici toate simptomele medicului de familie. Și cere sa îți dea ceva pentru stres și ceva sa te ajute sa dormi mai bine(cere ceva naturist)
Nu fa asa ceva. Fa ce am zis eu. Un ceas nu iti rezolva problemele și nu o să-ți zică de ce îți creste pulsul
Între 60 și 100 este normal, asta in lipsa efortului fizic, cred că ai anexitate și atacuri de panica, îți recomand un control la un psihiatru și un ecocardiac și un EKG și holter 24 de ore, pulsul ne arată sănătatea inimii și chiar durata de viață
Pulsul este normal sa creasca atunci cand faci ceva, orice, cu cat creste activitatea ta, cu atat creste si pulsul, fiind perfect normal sa fie asa.
Sa-ti faci probleme daca ai TENSIUNE arteriala marita, peste 160 -170 ca atunci ar putea fi o problema.
Nu draga stai liniștită daca e sa mor nu îmi fac griji (poveste veche) nu dau detalii oricui deci te pup?