Nu mi se pare ca ai avea o problema.Asa sunt si eu.Si imi place sangele si sa vad operatii medicale.Nu suntem nebune(cum cred altii).Eu cred ca esti stapana pe situatie si asta e bine
Poate e si din cauza ca te uiti cu usurinta la filme dure. Inseamna ca esti curajoasa. Nu cred ca este cazul sa te duci la psihiatru. Depinde de ce zic parintii tai, intreaba-i si pe ei daca este cazul sa te duci! :*
Din punct de vedere psihologic, s-ar putea spune că e un început de problemă, dar nu e grav. Adică asta te poate ajuta să ajuţi, dacă mă înţelegi. Poţi să te faci medic, clar n-o să leşini la sânge. Poate fi o calitate, nu neapărat un defect. Şi totuşi ai putea să mergi să-ţi faci nişte teste, fără să spui chestiile astea şi vezi ce iese. Şi eu sunt oarecum indiferentă la accidente, dar asta mă ajută să acţionez. Decizia e a ta. Recomandarea mea e să încerci să nu te uiţi aşa des la filme horror, să nu cumva să se deregleze creierul din cauza lor. Habar n-ai ce se întâmplă în subconştient până nu iese la suprafaţă. Du-te mai bine la psiholog, nu la psihiatru.