| Bianca777 a întrebat:

Credeam ca am o tumora pe gingie si am fost ieri la dentist,dar a spus ca nu e nimic grav,dar nu m-a lamurit cu nimic. Mi-a taiat o parte din excrescenta respectiva,dar nu toata si mi-a facut o programare saptamana viitoare. Daca era ceva grav,de exemplu cancer sau ceva suspect, mi-ar fi spus, nu? Adica dupa ce m-a examinat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai cancer ce ai, daca era de cancer medicul ti ar fi spus, sigur ai un abces dentar, o punga cu puroi, cel mai bine fa ti o radiografie panoramica a danturii sa vada medicul exact ce este acolo, dar stai linistita nu ai cancer. Ce varsta ai? Multa sanatate.

| Bianca777 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu cred ca este abces, este ca o bucata de gingie

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Bianca777):

Nu este cancer stai linistita, te doare?

| Bianca777 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da,ma doare zona aceea

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ar fi avut cum să îți spună, căci cancerul nu se vede cu ochiul liber, este nevoie de analiza țesutului la microscop.

| Bianca777 explică (pentru sadrian46):

Dar in calitate de medic ar fi trebuit sa si dea seama daca e ceva mai grav, nu credeti?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Bianca777):

Da, ar fi trebuit. Dta ai impresia că dacă cineva e medic, atunci ar trebui să știe tot. Nici un medic nu știe tot, absolut tot despre sănătate. Sunt 1000 de boli catalogate, nu le poți ști pe toate. El este stomatolog, are specialitatea bolilor cavității bucale și știe să repare dinți.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Bianca777):

Tu nu stii cum sunt medicii in Romania? Fac erori unii dintre ei, daca te doare mergi la spitalul de urgenta ei au acolo cabinet stomatologic i ti vor face ei investigatii radiografii, nu sta asa sa astepti pana saptamana viitoare, daca locuiesti in Bucuresti mergi la Floreasca spital de urgență.

| Donsavas a răspuns:

Normal ca ti ar fi spus. Era in interesul amandurora sa te tratezi. Iti poti face o radiografie dentară, pentru liniștea ta.