Ciudata intrebarea ta, mai toata lumea vrea sa slabeasca si tu vrei sa te ingrasi Stai linistita ca vine vremea cand ai sa incepi sa pui pe tine si atunci o sa intrebi cum slabesti, si inca ceva si sa tii minte, barbatilor le place mai mult femeile mai slabute decat grasute si in al doilea rand e mult mai sanatos.
Nu merge garantez incerc de 2 ani sa ma ingras mananc cam de 2 ori pe zi numai la KFC beau numai cola si am o greutate normala in raport cu inaltimea, deci nu ma ingras.
Depinde de metabolism. sa stii ca sunt suplimente pentru ingrasare, si sunt foarte bune. le gasesti la magazinele pentru culturisti si asa mai departe!
Inscrie-te la sala...vei pune masa musculara Si te vei tonifia, plus ca este bine sa faci sport, iti intaresti oasele, sistemul imunitar si nu te imbolnavesti atat de repede. Dar bineinteles ca este nevoie de timp, cum ai nevoie de timp ca sa slabesti, asa este nevoie si sa te ingrasi. Te poti interesa si de la instructorul de la sala cum ai putea face sa te ingrasi Bafta!
Cine ti'a zis sa mananci la fast-food e un idiot.
Cine ti'a zis ca baietilor le plac uscatele, e si mai idiot.
Daca vrei sa te ingrasi, mananca regulat, strict, 3 mese pe zi, chiar daca nu poti ca ai scoala, sau ceva, iti poti pune un pachetel. Mananci pana te saturi, mergi la masa linistita, nu te grabesti ca vai poate mi-a scris cineva pe Mess, iti pui mancare in farfurie si mananci pana nu mai poti.
Daca ai probleme cu apetitu, du'te la medicul de familie si intreaba'l/o daca iti poate recomanda pastile naturaliste pentru crestea apetitului, daca nu, este ceaiul de tintaura (potroaca), care este foarte bun si pentru ficat, fiere si multe altele.
Intr'adevar, e acceptabil sa mananci un kebab sau un hamburger o data sau de doua ori pe saptaman, nu strica putina grasime pentru cine vrea sa se ingrase.
Sper ca am fost de ajutor.
Du-te in magazinele 'naturiste' si cauta produse pentru ingrasat / masa.
Iti da o galeata cu un praf (gust ciocolata, capsuni etc.) pentru asa ceva. Ai grija sa ii spui pentru ce, sa nu iti dea pentru muschi
Dar mai intai, du-te si intreaba la magazin, apoi ia datele dupa eticheta si intreaba doctorul daca esti alergica la compozitie
Cauta in GOOGLE.RO Preparatul EXELA si rezolvi cu ingrasarea.
NumeNou întreabă:
anonim_4396 întreabă: