| TheMusicBoy a întrebat:

Cum as putea sa scap de grasimea abdominala? O am de cand ma stiu si ma dezavantajeaza rau... fac sport si nu mananc grasimi si tot felul de prostii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Mihai400004 a răspuns:

Bea macar o cana de ceai de urzica in fiecare zi, nici nu iti dai seama ce repede arde grasimile. Asigurate ca nu esti alergic si ca nu il iei impreuna cu alte medicamente. Daca nu iti place gustul beal impreuna cu niste miere, lasa-l sa se raceasca inainte sa pui mierea altfel devine cancerigen.

| Anonim4466311 a răspuns:

(Câți cm ai in talie și ce vârsta ai?) Nu înțeleg întrebarea ta... dacă faci sport și nu mănânci orice NU AI CUM sa ai așa ceva. Măcar fii sincer cu tine însuți și nu minții ca pe site dacă vrei sa vezi problema.

| HerculePoirot a răspuns:

Grasimea abdominala sau belly fat cum ii mai zic unii e cel mai greu de dat jos. Dureaza luni de zile pana sa se vada rezultatele.Depinde acum si ce sport faci.Nu e suficient daca nu mananci grasimi si te indopi cu carbohidrati.Si grasimile au rolul lor in organism.Eu am reusit sa slabesc 10 kg in mai putin de o luna sarind coarda cel putin 40 de minute IN FIECARE ZI! Ideea e ca trebuie sa faci sport la intensitate maxima ca sa arzi grasimile si nu doar glucidele.Nu te lua dupa toate prostiile cu ceaiuri si pastile de slabit sau mai stiu eu ce rahaturi.Incearca sa iti diversifici alimentatia, exclude fast-food-urile, sucurile, painea(poti sa mananci eventual doar paine integrala), prajelile etc.Incearca macar de vreo 3 ori pe saptamana perioade de fasting(infometare) in decurs de 24 de ore, te ajuta extraordinar de mult.Bafta!

| HerculePoirot a răspuns (pentru Mihai400004):

Cum sa arda ma un amarat de ceai grasimile din organism? Tu te informezi macar inainte de a debita aberatiile astea? Stii macar ce sunt grasimile fara sa dai un search pe google si care este rolul lor in organism? Nu mai induce oamenii in eroare cu toate elucubratiile de pe slabesti.ro sau ce alte site-uri de "specialitate" mai folosesti tu.

| TheMusicBoy explică (pentru Anonim4466311):

Am 12 ani

| HerculePoirot a răspuns (pentru TheMusicBoy):

Dude,la 12 ani nu ar trebui sa iti faci griji despre felul cum arati. Bucura-te naiba de copilarie.O sa ai timp mai tarziu sa te stresezi despre felul cum aratilaughing

| Mihai400004 a răspuns (pentru HerculePoirot):

Da arde grasimile, singuru care debiteaza esti tu.

| HerculePoirot a răspuns (pentru Mihai400004):

Cum sa arda ma grasimile? Tu chiar esti batut in cap sau trollezi acum? Pentru ca orice reactie de ardere sa aiba loc in lumea vie este nevoie de oxigen, sau mai nou ceaiul tau minune contine o doza mare de oxigen? Du-te tare cu ceaiul tau la bunica-ta si spune-i ei prostiile astea, poate ea te crede.Salut

| HerculePoirot a răspuns:

Prietene,imi pare rau ca toti pr***ii ca tine au sansa sa isi exprime parerea public, vorba lu’ Cheloo:"sunteti multi ai dr**u si n-aveti nicio boala".Nu are rost sa ma contrazic cu tine pe tema asta pentru ca esti mult prea redus mintal.Salut si o zi buna!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mihai400004):

Serios? Ceaiul arde grasimile?

Esti doar un COPIL MIC care isi da si el cu parerea, nu?