anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot da burtica jos facand ceva cu alimentatia si exercitiile ( abdomene). Cel mai bun raspuns funda! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| D A R i U t S s A a răspuns:

In primul rand trebuie sa renunti la dulciuri,paine, sucuri, sosuri si prajeli. In al doilea rand nu mai ai voie sa mananci dupa ora 18-19. Iar in concluzie mult sport si multe lichide ( apa, ceaiuri )

| starangel96 a răspuns:

Nu cred ca este neaparat nevoie de un nutritionist:D poti tine ff usor dieta montignac este una dintre cele mai eficiente diete dar totodata cea mai rapida si cea mai usoara :D
important este sa nu mai mananci dupa ora 19:30 si sa incerci sa nu mai combini alimentele [proteine cu glucide sau glucide cu lipide] daca te intereseaza cauta mai multe informatii pe www.google.ro eu am slabit 3 kg intr-o luna

| alyxuta5 a răspuns:

Pai du-te la un nutritionist mai intai sa iti echilibrezi oragnisul si sa iti faca el o dieta buna iar apoi cum spune si in reclame 30 de minute de sport pe zitongue

| atena_1222 a răspuns:

Buna irina.eu am dat burtica jos cu sport si putin ajutor din partea Interactiv slim