Eu daca pling ma inrosesc toat, ba imi apar si pete verzi, violete si ramin cca 30 min.Nu e o problema dar cel putin asa e la mine, tu poti s te consulti.Eu stiam ca asta se intimpla mai la toti (ceia ce tu descrii)
Stiu,toata lumease inroseste la fata si isi schimba culoarea pielii cand plange, dar la mine e prea iesit din comun plus ceea ce i-am zis si lui @Iasmiine
Am uitat sa mentionez:restul pielii ramane la culoarea normala, nu se schimba deloc in schimb pe unde trec lacrimile se inroseste instantaneu ca si cum ar fi o iritatie sau ceva de genu.
In asa caz mai bine consulta medicul, la mine imi apar pete dupa ce pling vo 30min-1 ora 9deobicei cind cineva ma pune sa mananc peste)
Daca mi s-ar intampla ocazional ar fi ceva insa se intampla mereu.Pe langa faptul ca imi vine sa plang foarte usor, mai e si problema asta.Incep sa ma inrosesc inainte sa imi dea lacrimile:-s
Pai da e din cauza sensibilitatii.
Pai cred ca se produce o modificare a diamerelor vaselor de sange de la nivelul fetei in timpul plansului, se contracta muschii fetei, curg lacrimile si alte reflexe involuntare...serie de procese fiziologice, nu e ceva ce sa te ingrijoreze zic eu.pot sa iti dau exemplu atunci cand "rosesti", e cam aceiasi chestie...sangele din capilare da culoarea rosie pielii