| FunnyMoment a întrebat:

Buna TPUbig grin.Am o problema suparatoare de cand ma stiu:atunci cand plang, sau cand imi vine sa plang mi se inroseste pielea din jurul ochilor si nasul iar imprejur am pete rosii.Cand plang mai mult ajunge sa mi se inroseasca toata fata si sa se intinda si pe gat:-s.Pana acum nu mi-am pus semne de intrebare cu privire la asta, dar in ultimul timp m-am gandit ca este intr-adevar o problema.Nu ma astept sa gasesc un ajutor miraculos de pe TPU, dar niste pareri ar fi binevenite:-ss.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Nu mai plange! umple-ti viata de funny moments si scapi de probleme happy

| Iasmiine a răspuns:

Poate din cauza sensibilitatii si eu mai patesc. Consulta medicul de familie.

| Andreutza016 a răspuns:

Buna! Consulta un doctor!

| HappyCandy a răspuns:

Eu daca pling ma inrosesc toat, ba imi apar si pete verzi, violete si ramin cca 30 min.Nu e o problema dar cel putin asa e la mine, tu poti s te consulti.Eu stiam ca asta se intimpla mai la toti (ceia ce tu descrii)

| FunnyMoment explică (pentru Iasmiine):

Daca mi s-ar intampla ocazional ar fi ceva insa se intampla mereu.Pe langa faptul ca imi vine sa plang foarte usor, mai e si problema asta.Incep sa ma inrosesc inainte sa imi dea lacrimile:-s

| FunnyMoment explică (pentru HappyCandy):

Stiu,toata lumease inroseste la fata si isi schimba culoarea pielii cand plange, dar la mine e prea iesit din comun plus ceea ce i-am zis si lui @Iasmiine

| FunnyMoment explică (pentru HappyCandy):

Am uitat sa mentionez:restul pielii ramane la culoarea normala, nu se schimba deloc in schimb pe unde trec lacrimile se inroseste instantaneu ca si cum ar fi o iritatie sau ceva de genu.

| Iasmiine a răspuns (pentru FunnyMoment):

Pai da e din cauza sensibilitatii.

| HappyCandy a răspuns:

In asa caz mai bine consulta medicul, la mine imi apar pete dupa ce pling vo 30min-1 ora 9deobicei cind cineva ma pune sa mananc peste)

| username_3216 a răspuns:

Pai cred ca se produce o modificare a diamerelor vaselor de sange de la nivelul fetei in timpul plansului, se contracta muschii fetei, curg lacrimile si alte reflexe involuntare...serie de procese fiziologice, nu e ceva ce sa te ingrijoreze zic eu.pot sa iti dau exemplu atunci cand "rosesti", e cam aceiasi chestie...sangele din capilare da culoarea rosie pielii

| andreyna a răspuns:

Si mie mi se intampla exact acelasi lucru si plang destul de des...