| biutzaB a întrebat:

Daca ai apendicita trebuie neaparat sa te doara in zona fosei iliace drepte non stop? Sau te lasa si te ia iarasi la diferente de o zi doua? Pe mine m-a durur ieri in zona aceea de am zis ca mor dar mi-a trecut dupa 2 ore. Mentionez ca am mancat peste prajit si dupa cateva ore au inceput simptome precum crampe amdominale in zona buricului dupa care durere in zona dreapta si iarasi alte crampe si simteam gaze in interior.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AnDrA201005 a răspuns:

Buna Biutza! sunt asistent medical...Cei mai mulţi dintre pacienţii cu apendicită acută prezintă de cateva ore/zile greaţă şi vărsături, febră, dureri abdominale, de multe ori debutate în partea superioară a abdomenului, după care se mută in zona mai sus mentionată, alternanţă de scaune diareice şi constipaţie, iar la toate acestea se adaugă starea generală alterată.
Nu este obligatoriu ca toţi cei care fac apendicită acută sa acuze toate aceste simptome, ele pot fi prezente doar parţial, mai ales dacă persoana in cauză a urmat tratamente împotriva durerii, cu antispastice sau cu antibiotice.
Diagnosticul se pune in majoritatea cazurilor prin examinarea facută de către medicul chirurg, nefiind necesare alte analize, în afara celor de sânge.

| biutzaB explică (pentru AnDrA201005):

Da..am inteles..eu ma simt foarte bine nu mai am nimic acum..doar aseara m-a durut rau vreo 2 ore si atat