De obicei sunt gata cam in 5 zile lucratoare (fara ziua in care ai donat). Nu ti se va face un set complet de analize, ci doar grupa si Rh-ul, dozarea hemoglobinei si analize pentru bolile infectioase (sifilis, hepatita B, C, HIV, HTLV) si o analiza pentru a vedea functia hepatica. In principiu, daca este ceva in neregula, vei fi anuntat acasa prin plic, dar poti merge singur, cam dupa o saptamana, la centrul de donare, cu actul de identitate si, daca ti s-a dat un numar de inregistrare cu acel numar si poti solicita o copie a analizelor. Ti se ofera gratis si exista chiar posibilitatea sa ti se recolteze supplimentar pentru alte teste care sa fie lucrate tot gratuit (calcemie, glicemie, transaminaze, colesterol)
Din cate stiu eu da..sunt gratis. "Nu oferiti sangele dv urmarind rezultatele testelor de depistare (analize) sau facilitatile obtinute dupa donarea de sange"
Asta scrie la recomandari pentru donatori.
Rezultatele se cam dau cateva zile, desigur e ceva umanitar ca donezi sange, dar nu stiam ca isi dau analize gen ce glicemie ai si doar daca ai hiv si pe viitor numai poti dona
Oricum, eu cred ca asa a fi bine. daca nu ai aflat pana atunci..sa afli acum, ca pe viitor sa stii ca o sa poti continua sa ajuti.
Si eu as da daca nu as ameti puternic, ma bucur ca ai donat poate ai salvat o viata
ioana_5498 întreabă:
Vlalslsl întreabă: