Nici chiar asa de repede.pentru ca nu are burtica crescuta foarte mare.mama ei are burta asa de mare incat poate sa nasca in cateva saptamani
Da, cu dormitul o pisica trebuie sa doarma 16 ore iar faza cu tatele si burta logic ca are pisoi )
Daca vrei sa stii pisica mea doarme mai mult de 16 ore.
Atunci are plozi eu ce sa-ti fac? ti-am zis ca o pisica in mod normal doarme in medie 16 ore pe zi ca doarme 20 doarme 24 doarme 10 asta e
Hai ca ma iei la misto.dar nu iti merge. daca ai chef de glume dispari. leagate de altcineva
Daca nu esti in stare sa-ti dai seama ca pisica ta are pisoi nu inteleg ce mama dracu cauti aici? vii cu intrebari stupide la care suntem nevoiti sa iti raspundem, de aceea suntem o comunitate. Ti-am dat raspunsul si ti-am zis de la bun inceput pisica are pisoi si ti-a mami explicat ca o pisica doarme 16 ore in medie pe zi. Acum daca nu esti in stare sa procesezi astfel de "date" numai veni aici cu intrebari stupide. Du-te la maicata si intreab-o la varsta ta alti copii se joaca cu papusi nu pierd timpul pe internet!
Macar stii cati ani am, si mi-am dat seama ca are pisoi dar vroiam sa ma asigur! si daca asa stii sa vorbesti sa stii ca esti un bou!