| Andreea5775 a întrebat:

Buna TPU daca pisica mea doarme mult, ii cresc tatele si burta inseamna ca este insarcinata? funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| Himera a răspuns:

Da. Felicitari! Peste 2-3 luni o sa ai o gloata de pisicuti.

| Azµre a răspuns:

Da, cu dormitul o pisica trebuie sa doarma 16 ore laughing iar faza cu tatele si burta logic ca are pisoi laughing)

| DLeonard a răspuns:

Daca ii creste burta normal ca este insarcinata.

| Andreea5775 explică (pentru Azµre):

Daca vrei sa stii pisica mea doarme mai mult de 16 ore.

| Azµre a răspuns (pentru Andreea5775):

Atunci are plozi thinking eu ce sa-ti fac? ti-am zis ca o pisica in mod normal doarme in medie 16 ore pe zi ca doarme 20 doarme 24 doarme 10 asta e

| Andreea5775 explică (pentru Himera):

Nici chiar asa de repede.pentru ca nu are burtica crescuta foarte mare.mama ei are burta asa de mare incat poate sa nasca in cateva saptamani

Hai ca ma iei la misto.dar nu iti merge. daca ai chef de glume dispari. leagate de altcineva

| Azµre a răspuns (pentru Andreea5775):

Daca nu esti in stare sa-ti dai seama ca pisica ta are pisoi nu inteleg ce mama dracu cauti aici? vii cu intrebari stupide la care suntem nevoiti sa iti raspundem, de aceea suntem o comunitate. Ti-am dat raspunsul si ti-am zis de la bun inceput pisica are pisoi si ti-a mami explicat ca o pisica doarme 16 ore in medie pe zi. Acum daca nu esti in stare sa procesezi astfel de "date" numai veni aici cu intrebari stupide. Du-te la maicata si intreab-o la varsta ta alti copii se joaca cu papusi nu pierd timpul pe internet!

Macar stii cati ani am, si mi-am dat seama ca are pisoi dar vroiam sa ma asigur! si daca asa stii sa vorbesti sa stii ca esti un bou!