Dacă nu vrei la medic, vorbește cu un farmacist. E mai bun sfatul lui decât nimic.
Dacă doare tare, ca și cum ar fierbe ceva acolo, sau înțeapă întruna, posibil să fie infecție. Ai avut vreodată infecție la dinți? Știi cum e durerea în infecție?
Si trece de la sine?
Nu, trebuie tratament sa i ti dea medicul dentist
Nu mă pricep la stomatologie, probabil zeama de lămâie, nu știu unde am auzit asta, ar vindeca mai repede rănile din gură. Poate mă înșel.
Dacă nu ai o problemă cu lămâia, poți încerca, până o să ajungi la medic, evident.
Doar clătești gura cu puțină zeamă de lămâie și scuipi, diluată în apă, că cine suportă acreala aia
Am baut chiar ieri limonada ma sperie ca nu e nicio îmbunătățire de cand a aparut si imi e frica sa merg la dentist din cauza covidului.
Dacă nu vrei la medic, vorbește cu un farmacist. E mai bun sfatul lui decât nimic.
Dacă doare tare, ca și cum ar fierbe ceva acolo, sau înțeapă întruna, posibil să fie infecție. Ai avut vreodată infecție la dinți? Știi cum e durerea în infecție?
Update: e mai bine de azi, zilele trecute a fost la fel, dar astazi s-a mai retras si nu ma mai doare asa rau. la farmacie mi s-a zis ca e o afta si mi-a dat anaftin. va mulțumesc+
La 15 ani fara sa fi fumat vreodată? nu prea cred...
Idiot
dobrin1019 întreabă: