| anonima188888 a întrebat:

de alaltăieri seara am o umflatura dureroasa pe gingia de sus in partea stanga,in spate de tot, pe care o simt atunci cand deschid gura larg. de văzut nu pot s.o vad, am încercat, dar e prea in spate. am pus mana si e o umflatura mica si pe langa simt ca si cum as avea o rana pe gingie. la dentist n.am avut cand sa merg. nu ma doare decat cand ating cu limba si cand deschid gura larg. am mai avut afte si de astea dar treceau mai repede... ce poate fi? va trece de la sine in cam 3 zile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ancaval a răspuns:

Dacă nu vrei la medic, vorbește cu un farmacist. E mai bun sfatul lui decât nimic.

Dacă doare tare, ca și cum ar fierbe ceva acolo, sau înțeapă întruna, posibil să fie infecție. Ai avut vreodată infecție la dinți? Știi cum e durerea în infecție?

9 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Nu mă pricep la stomatologie, probabil zeama de lămâie, nu știu unde am auzit asta, ar vindeca mai repede rănile din gură. Poate mă înșel.
Dacă nu ai o problemă cu lămâia, poți încerca, până o să ajungi la medic, evident.
Doar clătești gura cu puțină zeamă de lămâie și scuipi, diluată în apă, că cine suportă acreala aia laughing

| anonima188888 explică (pentru ancaval):

Am baut chiar ieri limonadahappy ma sperie ca nu e nicio îmbunătățire de cand a aparut si imi e frica sa merg la dentist din cauza covidului.

| Sellyyidolumeu a răspuns:

Este cancer oral.

| anonima188888 explică (pentru Sellyyidolumeu):

La 15 ani fara sa fi fumat vreodată? nu prea cred...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai un abces dentar

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Sellyyidolumeu):

Idiot

| anonima188888 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Si trece de la sine?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonima188888):

Nu, trebuie tratament sa i ti dea medicul dentist

| anonima188888 explică:

Update: e mai bine de azi, zilele trecute a fost la fel, dar astazi s-a mai retras si nu ma mai doare asa rau. la farmacie mi s-a zis ca e o afta si mi-a dat anaftin. va mulțumesc+