Te doare si cand mergi? La doctor ai fost? si eu o problema la piciorul stang sincer mi-au plesnit vase de sange, mai bine te-ai duce la un medic
Ecografia Doppler vasculara("eco Doppler")care ofera imagini precise ale vaselor de sange este un test clinic recomandat de medicii cardiologi pacientilor care acuza simptome identice. Asadar, sfatul meu este sa cauti si sa te duci la un cabinet /clinica de boli cardiovasculare( care se bucura de o buna reputatie, bineinteles!).
Cel mai bine mergi la un medic ortoped, el te consultă si vede ce ai, eu nu cred ca e o venă in călcîi, acolo sunt depuneri de cristale ca piatra, ele devin dureroase la statul in picioare, deoarece preseaza, evită sarea deoarece de la sare sau acumulat cristalele alea in călcîi, este necesara o radiografie a zonei calcîiului si a tălpii, ca doctorul sa vada exact cauza, nu este normal sa te doara asa tare dar se pare ca acolo sunt niste nervi inflamati, m ai exact de cate luni te doare? Cum a apărut durerea brusc? Sau treptat? Porti sau ai purtat tocuri? Daca da cit de inalte, poate si asta a afectat. Ce vârsta ai? La servici stai mai mult in picioare sau pe scaun/ Scuze daca te am deranjat cu intrebarile. O zi bună, multă sănătate
Pentru a calma durerile, si a dezumfla zona, pune gheață, si poti sa tii faci masaj usor cu o cremă de corp, daca ai luat mult in greutate trebuie sa slăbesti, astea sunt sfaturile medicilor, dar nu neglija problema, mergi la medic la ortopedie, cere doctorului de familie trimitere, si nu te va costa nimic consultatia la ortoped, sa ai cardul la tine si buletinul.
Nu pot să spun că mă doare extrem, însă simt un deranj, ca o amorţire şi o durere usor- moderată.
@CristiDinBucuresti
Vena se află în zona dintre călcâi şi glezn, pe partea din interior a piciorului. Nu ştiu exact cum se numeşte.
Durerea a apărut treptat, în ultimul an de zile. Am 21 de ani.
Adevărul este că întotdeauna am avut probleme cu piciorul stâng, numai că genunchiul mă deranja. Mai ales atunci când făceam sport şi-mi forţam acea zonă.