Bună.
Exact pățesc și eu asta de 4 zile.Și e din cauza că sunt cam stresată în ultimul timp.
Încearcă să te trezești pe la 9 dimineața,și ocup-ți timpul cu orice,doar să nu te gândești la somn.
Când îți vine să mergi în pat să te odihnești,nu o fă! du-te pe afară, la o prietenă, vorbiți.
Și seara fă-ți un duș călduț, stai mai mult în apă și apoi pune-te în pat, îți faci rugăciunea de seară, bagă-ți o muzică liniștitoare, și așa poate adormi.
Ai grijă și ce mănânci.
Nu mânca noaptea fructe, că îți dă mai multă energie.
Chiar te rog să încerci asta de mâine, poimâine.
O noapte/dimineață liniștită îți doresc!
Chestia e că nu sunt stresată chiar deloc.StressFree.Nu am avut parte de nici o schimbare de fus orar... Si totusi nu pot dormi
Bună.
Exact pățesc și eu asta de 4 zile.Și e din cauza că sunt cam stresată în ultimul timp.
Încearcă să te trezești pe la 9 dimineața,și ocup-ți timpul cu orice,doar să nu te gândești la somn.
Când îți vine să mergi în pat să te odihnești,nu o fă! du-te pe afară,la o prietenă,vorbiți.
Și seara fă-ți un duș călduț,stai mai mult în apă și apoi pune-te în pat,îți faci rugăciunea de seară, bagă-ți o muzică liniștitoare, și așa poate adormi.
Ai grijă și ce mănânci.
Nu mânca noaptea fructe, că îți dă mai multă energie.
Chiar te rog să încerci asta de mâine, poimâine.
O noapte/dimineață liniștită îți doresc!
Asa am patit si eu si nu am dormit intr-una din nopti si urmatoarea zi la 20-21 m-am pus la somn...nu e bun dar la mine a functionat sau mergi si cumpara somnifere pe baza de plante
Poate te ajuta ceaiurile, sunt la Fares special destinate pentru asa ceva "somn linistit" parca il cheama, nu da efect din prima noapte dar te ajuta sa-ti reglezi somnul cu timpul. Ma bucur ca nu esti stresata! Nu te stresa cu asta! Poate fi doar o etapa de moment si sa-ti revii de la sine cu programul mai ales daca esti la varsta adolescentei!
Poti sa fi stresata ori altceva!
Oricum doctorul e cel imi in masura sa ia o decizie asta e clar!
Daca ce ti-a zis doctorul nu merge du-te la altul sau ia de la un plafar somnifere pe baza de plante!
Incearca una din variante!
Cea cu somniferele pot sa aiba efecte negative, iar cel mai bine e sa consulti alt doctor!
Sper ca te-am ajutat!:*
Funda?:*
Trebuie sa te trezesti foarte devreme, chiar daca nu ai dormit. Chiar daca ai adormit la 5, la maxim ora 7 pune-ti ceasul, da-te jos din pat si gata. In cursul zilei, nu mai sta in pat nici o clipa. In plus, nu folosi televizorul, telefonul sau calculatorul dupa ora 21.00. In prima zi vei fi foarte obosita, dar daca ai vointa si faci foarte foarte multe activitati (sport dar si munca fizica si intelectuala), seara vei reusi sa adormi la ora 11. E apoi necesar sa te tii de trezitul la 7 si de munca in cursul zilei. De asemenea, e important ca in ultimele doua ore inainte de culcare sa nu folosesti TV, PC sau telefon (e bine sa nici nu stai in aceeasi camera cu ele).