| NbhdDaughter a întrebat:

De cateva saptamani am o durere de nedescris.Ma doare foarte rau in dreapta, in zona lombara.Ma doare groaznic de rau,si fac febra mare, desi nu sunt racita sau gripata.Altceva,este ca nu am deloc pofta de mancare,si nici de lichide. Si urinez foarte rar. M-am gandit sa le spun parintilor mei,dar nu vreau sa ma duc la medic deoarece imi este foarte frica de analize, adica atunci cand imi ia sange.Voi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Te-ai ales cu o raceala pe cinste, mergi la medicul de familie sa te examineze sa-ti dea un tratament.
Sanatate multa.
Te pup!

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

CITEVA SAPTAMINI? Ai auzit de selectie naturala, nu? In cazul de fata, se va elimina un exemplar care are un instinct de conservare atenuat datorita unei frici stupide. Preferi sa mori decit sa mergi la niste analize? Sa te ierte barbosu' in cazul asta.

| Aphrodytha a răspuns:

Durere lombara dreapta, urinari scazute, pofta de mancare scazuta, febra =>>> calculi renali ( ar fi un caz ). dar daca faci febra. mama ta nu te observa? Ce crezi ca rezolvi daca stai asa cu durerea? Du-te si rezolva. nu inteleg de ce oamenii stau pana se agraveaza si mai sufera si-o operatie de urgenta... sau vreun soc ceva...

| onasis1961 a răspuns:

Pai cred ca tot la medic o sa ajungi.Dar din ce spui tu cred ca este vorba de o nevralgie sau o durere intercostala. Poate scapi de analize de sange doar cu recoltare de urina si o radiografie.Multa sanatate.

| Aphrodytha a răspuns (pentru onasis1961):

Intercostala? la zona lombara? intercostala este zona TORACALA.

| onasis1961 a răspuns (pentru Aphrodytha):

Perfect adevarat.Mii de scuze!

| ionupo a răspuns:

Ai mai jos un site cu informatii despre Durerea Lombara.

http://www.topmedica.ro/blog/durere-de-spate-ce-sa-fac/.

Succes :)