Poate ca ar trebui sa mergi la medicul de familie care sa-ti dea trimitere la medicul de specialitate. Pe aici vei gasi doar o mana de maturi care n-au pregatire medicala si, oricum, n-ar putea da consultatii online. In rest sunt niste copii imaturi care se dau atoatestiutori si nu vei putea face nimic cu explicatiile lor.
Mentionez ca menstruatia mi- a venit luna asta cu 2 zile intarziere ( mi s- a mai dereglat in ultimele 3 luni de la stres) si eu am aceasta frica sa nu fiu însărcinată si sa am ciclu peste sarcina pentru ca asa a patit o colega sau asa spune ea)si afland tarziu nu a mai avut ce face.
Eu ti-am dat un raspuns care am crezut eu ca-i bine dupa o experienta de-o viata si (crede-ma) sunt de-o seama cu bunicul tau> tu ai considerat ca stii mai multe decat mine si, mai mult, sa mi-l evaluezi negativ desi cred ca nu te-am jignit si nici nu ti-am dat in cap. Daca tu asta crezi ca este o atitudine de om, ma cam indoiesc. Era bine daca nu il evaluai negativ. si gata. Nu te-am calcat in picioare ci ti-am dat un sfat. Dar asta este cu voi tinerii. Una-doua sariti la gatul omului. In aceste conditii ma voi feri sa-ti mai raspund vreo data la o intrebare.
Un test de sarcina ai facut? Simptomele descrise mai sus se pot datora consumului e cresut de alimente bogate in grasimi.Incearca sa bei o cana de ceai de ghimbir care te va ajuta
Imi pare rau dar inca nu am evaluat niciun raspuns...Nu stiu despre ce vorbiti.
Ai dreptate! Un individ care nici macar n-a raspuns la intrebare a dat eronat. Scuza-ma!
Am făcut unul in timpul menstruatiei ( la o luna de la contactul sexual) si a iesit negativ, unul in dimineata de Craciun si a iesit a doua linie stramba si alba, nu roz( l-am considerat invalid) si unul azi de dimineata ce a fost negativ timp de 10 minute dar după 2-3 ore cand sa il arunc am observat ca a aprut a doua linie un pic " serpuita" si mai mai spre maroniu( dar timpul de citire trecand am zis ca acest rezultat e eronat după trecerea a 10 min si asa scrie si pe prospect.Acea linie putand fi de evaporare). Nu stiu ce să cred, dar ciclul mi-a venit luna aceasta si cred ca a trecut destul timp ca sa se poata vedea clar o sarcina pe test...Multumesc pentru raspuns!
Daca dupa 10minute dupa efectuarea testului nu a iesit pozitiv inseamna ca nu esti insarcinata, testul dupa 15minute de la efectuare devine invalid.Pentru linistea ta mergi la un laborator de analize si fa-ti testul HCG care arata daca esti insarcinata,(costa circa 35-40lei)