Posibil fiindca ai facut o infectie urinara, oadata ce la 15 ansiori il lasi pe baiatul ala sa-ti bage mainile murdare in vagin, posibil chiar cu boli infectioase, daca si-a atins propiul organ si era infectat.
Cum uretra se afla in vecintatea vaginului, bagatul mainilor murdare poate sa infecteze tot aparatul uro-genital.
Mergi la medic pentru analize si investigatii medicale!
"în 12 August | Mirela225200 a întrebat:
Buna TPU acum 2 săptămâni iubitul meu a introdus 2 degete In vaginul meu și după ce i am făcut oral m-am "frecat pe penisul lui timp de maxim 5 minute. Dupa 2 zile de la eveniment am început sa urinez des o data la o ora-doua."
Depinde de tine ce schimbari ai facut in alimentatie? De exemplu daca ai inceput sa bei ceai, fiindca vine frigul, e de astepta t sa mergi mai des la toaleta.
Ori bei multe lichide și na, trebuie sa le elimini, ori ai o infecție urinară(te ustura când te duci la baie)
Cistită, infecție urinară, nisip, pietre la rinichi. Acestea ar fi principalele cauze.
Cata apa bei pe zi? Ar fi cazul sa faci niste analize complete la sange, e posibil sa ai prediabet. Sau probleme la prostata. Un consult la medic va rezolva problemele.