Nu mai consuma mancare nesanatoasa,de la fast-food! Si eu am avut asemenea probleme si aceasta mancare a fost de vina! Am scapat prin regim alimentar si luand pastile pentru a-mi apara stomacul de aceste mancari care nu fac nimic decat sa te distruga. Iti recomand sa faci la fel ca si mine,macar daca nu iei pastile pentru ati proteja stomacul, tine o saptamana un regim alimentar sanatos! Altfel, consulta un doctor. In viitor te sfatuiesc sa mananci mancare gatita, salate, fructe si legume. Mananca mai rar de la fast-food! FUNDA?
Pai daca mananci mai mult fast food nu i de mirare ca te simti rau! Acum scuza ma ca ti zic dar sincer sa fiu mie imi este teama sa mananc de prin oras de la simplu covrig pina la fast food! Sigur ai mancat ceva stricat ai o infectie in organism! Si inca odata imi cer scuze dar cind vei ajunge la doctor cind te vor pune direct pe masa de operatie!?)Acum e alegerea ta si nu mi pasa daca te duci sau nu la medic dar cel mai bine ar fi sa nu mai amani un control medical! Sigur ai ceva la stomac nu ti zic mai multe sa nu te sperii dar sunt ferm convins ca ai facut o...
Cred ca te doare tocmai din cauza hranei nesanatoase. Incearca pana iti trece supă de pui, gatită in casa, nu la plicuri! Sunt chimicale! Daca ai greata ia un metoclopramid inaintea fiecarei mese. Distonocalm se ia pentru arsuri la stomac, depinde ce simti la stomac. Eu pentru orice durere insuportabila iau Saridon N, dar iau numai la nevoie.
Poate din cauza mancarii de fast food in fine nu stiu ce sa iti spun.Si eu am avut o asmenea problema dar poate esti racita
Este din cauza alimentatiei necorespunzatoare. Si am o veste proasta pentru tine: "problema persista".
Hmm..Am avut un prieten care tot asa manca numai fast-food....si normal ca i s-a facut rau..doar adevarul este ca nu e bun sa mananci doar fast-food...asa si doctorii i-au pus branula in mana...si a stat cateva zile cu ea..de atunci nu mai mananca fast-food :*
Carmen133 întreabă: