anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU

de ce cand am menstruatie am dureri asa de mari efectiv? Nu mai pot de durere si imi vine si mult...imi e teama, la alte pers nu le doare si n-au nici-o treaba pe mine ma tine si o saptamana

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| emayperritos a răspuns:

La mine este la fel. Pentru dureri poti sa iei calmante. Poate sa difere menstruatia de la o persoana la alta. Dar femeile sunt rezistente.

| reginawow111 a răspuns:

Totul e ok,, stai linistita asa e normal sa ai dureri,, si eu am dureri foarte mari.Intr-o zi am zis ca mor efectiv dar am mai baut pastile de la farmacie speciale pentru menstruatie si mi-a mai trecut,, deci stai linistita totul va fi bine

| mimimumu a răspuns:

Stai linistita.E normal sa ai dureri si menstruatia tine de la 2 zile - 1 săptămâna in functie de fiecare.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti fată ca la nume scrie genul masculin.

| jasmin1rose a răspuns:

Si eu am avut dureri puternice cand eram mai mica, plus menstruatie abundenta ce dura pana la 7 zile, uneori. Dar luam ceva pastile pentru durere si incercam sa nu fac prea mult efort in primele 2 zile.
Si sticlele cu apa calda ajuta. Exista sticle speciale, costa in jur de 50 RON. Sau poate ai acasa una.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu toate femeile sunt la fel, nu are nici un rost sa te compari cu alte femei. Totusi, daca durerile sunt atat ed mari incat oricat ai strange din dinti nu iti poti continua activitatea normala, ar trebui sa faci o ecografie pelvina. Fa si sport, in fiecare zi, inclusiv in perioada menstruatiei (chair daca in primele luni o sa plangi de durere). Dupa mai multe luni, daca faci in fiecare zi sport, durerile menstruale se vor ameliora mult si durata va scadea cu o zi.

| Himynameis a răspuns (pentru Brigaela):

Nu pottt ca mor

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Himynameis):

Nu, nu vei muri, iti garantez. Iei un No-spa, strangi tare tare din dinti si faci. E chestie de vointa, pana la urma, in viata va trebui sa treci peste menstruatie ca si cum nici nu ar fi. Vei da exemene grele si importante, vei merge la petreceri si inmormantari, vei merge in drumetii, excursii, vei munci zile lungi in timpul menstruatiei. Trbuie sa faci imense eforturi ca sa nu mai simti acele zile ca fiind unele speciale si trebuie sa reusesti asta cam in primele 18 luni de la prima menstruatie, altfel risti sa pierzi enorm in viata.