| Denisl236 a întrebat:

de ce ma simt asa anxios cand sunt la scoala?
In special cand sunt intrebat orice de un profesor.
Chiar si cand imi aud numele cand face prezenta ma face sa ma simt anxios. Ajutor(am 15 ani si sunt in clasa a 9-a, problema asta nu o aveam in clasa a 8-a, a inceput de cand a inceput si clasa a 9-a)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Trebuie sa fi fost ceva care ti-a starnit aceasta stare. Ca sa scapi de ea trebuie sa te obisnuiesti cu ea, pentru ca e doar chestiune psihologica. Adica indiferent de sentimente si simtaminte, indiferent de cum te face sa te simti, atunci cand apare o astfel de ocazie neplacuta, trebuie sa te gandesti ca: este normal ca sa te intrebe cineva ceva, este normal sa iti auzi numele cand este strigat, etc. Si noi oamenii trebuie sa facem lucruri care nu ne place. De exemplu, pot fi zile in care nu ne place sa mergem la munca, dar trebuie sa o facem; nu ne place sa facem mancare dar trebuie sa o facem; nu ne plae sa ne spalam pe dinti, dar trebuie sa o facem.
Ca sa tratezi o astfel de problema trebuie sa o infrunti; si sa o infrunti chiar pe terenul ei, adica in momentul in care nu iti place. Asa trebuie sa fie si asa trebuie sa faci. Pentru ca asa vei rezolva problema.

7 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Pentru ca nu esti suficient de bine pregatit. Si constient, sau in subconstient, tu stii asta.

| Catrice a răspuns:

Las' ca trece pân' dai bacu'hee hee

| RAY a răspuns:

Si eu eram asa timid rusinos, purtam masca ca astia de la anonim sau ii spuneam ca azi sunt pe invizibil, e normal mann

| Denisl236 explică (pentru RAY):

Sper ca o sa treaca la un moment dat sad.e atat de enervant

| Denisl236 explică (pentru anonimg):

Multumesc de sfat! Voi incerca sa il aplic

| RAY a răspuns (pentru Denisl236):

Socialieaza mai mult

| Denisl236 explică (pentru RAY):

Deja fac asta, cand sunt cu prietenii nu am nici o problema, doar cu profesorii