Sincer...Asa este...M-am nascut cu ghinion
Nu exista sa te nasti cu ghinion, imagineaza-te in momentul nasterii ca fiind o panza goala. Tu ai devenit asa, ai devenit propriul tau dusman. Revino-ti!
Incerc! Dar parca uneori m-am saturat sa tot traiesc cu frica ...si stau cu frica asta in mine de 2 ani!
Gandeste-te la cum a inceput totul, identifica cauza si reanalizeaza situatia aceea, vezi daca ti se pare ceva in neregula, gen o viziune distorsionata asupra lumii. Gandeste-te bine
Poti da exemple, te rog?
Salut,te asigur ca nu ti-se poate intampla nimic
Dorinte Negativa/pozitive : Le Pui in functie de starea ta personala
Nu te speria,nu esti singurul din toata lumea asta care si-ar dori sa moara, nu se va intampla!
Pana la urma, unele dorinte se implinesc, cand ai tu norocul sa ti-se implineasca
Acum serios, cand te rogi sa primesti un pc de gta v si fallout 4 nu ti-se mai implineste...
Dece ai crede ca s-ar implini dorinte rele!
Stai fara griji, nu se intampla nimic
Succes
Mdap...dar eu tot stau cu gandul la frica asta si mi e cam greu sa cred ca nu o sa se intample nimicoare sufar de depresie/anxietate?
Salut,incearca sa-ti umplii timp-ul cu prieteni,pc-ul,parinti, jocuri, si alte activitati, s-ar putea sa scapi de aceste ganduri
Daca nu scapi, consulta un pishiatru deoarece este specializat in acest domeniu
Succes!
Scuze ca intreb...Dar ce e un psihiatru?
Nici-o problema
Un Pishiastru/Pishiatru este un om care se ocupa cu gandurile oamenilor,ii bine dispune din toate punctele de vedere, le da o stare mentala sanatoasa, ii face sa uita de anumite ganduri care ii supara, ii scapa de ganduri sinucigase.
Mai bine zis, te scapa de probleme mentale!
Succes
Multumesc foarte mult!