Salut,te asigur ca nu ti-se poate intampla nimic
Dorinte Negativa/pozitive : Le Pui in functie de starea ta personala
Nu te speria,nu esti singurul din toata lumea asta care si-ar dori sa moara, nu se va intampla!
Pana la urma, unele dorinte se implinesc, cand ai tu norocul sa ti-se implineasca
Acum serios, cand te rogi sa primesti un pc de gta v si fallout 4 nu ti-se mai implineste...
Dece ai crede ca s-ar implini dorinte rele!
Stai fara griji, nu se intampla nimic
Succes
Mdap...dar eu tot stau cu gandul la frica asta si mi e cam greu sa cred ca nu o sa se intample nimicoare sufar de depresie/anxietate?
Salut,incearca sa-ti umplii timp-ul cu prieteni,pc-ul,parinti, jocuri, si alte activitati, s-ar putea sa scapi de aceste ganduri
Daca nu scapi, consulta un pishiatru deoarece este specializat in acest domeniu
Succes!
Nici-o problema
Un Pishiastru/Pishiatru este un om care se ocupa cu gandurile oamenilor,ii bine dispune din toate punctele de vedere, le da o stare mentala sanatoasa, ii face sa uita de anumite ganduri care ii supara, ii scapa de ganduri sinucigase.
Mai bine zis, te scapa de probleme mentale!
Succes
Nu exista sa te nasti cu ghinion, imagineaza-te in momentul nasterii ca fiind o panza goala. Tu ai devenit asa, ai devenit propriul tau dusman. Revino-ti!
Incerc! Dar parca uneori m-am saturat sa tot traiesc cu frica ...si stau cu frica asta in mine de 2 ani!
Gandeste-te la cum a inceput totul, identifica cauza si reanalizeaza situatia aceea, vezi daca ti se pare ceva in neregula, gen o viziune distorsionata asupra lumii. Gandeste-te bine