| MariaAna1 a întrebat:

Bună TPU
De ceva timp mă confrunt cu sete excesivă, senzație de gură uscată și durere in partea stângă sub coasta care iradiază uneori in spate. Am făcut analize și ecografie, dar totul a ieșit în regulă. În final, mi s-a pus diagnosticul de colon iritabil și deshidratare. Mi s'a spus sa beau mai multa apa. Dar totuși mi se pare foarte ciudată această sete constantă. Oricâtă apa as bea, este in zadar. Glicemia este în limite normale. Precizez că am 26 de ani. A mai pățit cineva ceva similar? Aveți vreo idee ce ar putea cauza acest simptom? Ce analize ar trebui sa mai fac?
Mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Https://www.drmax.ro/......ehidratare

Poate te ajuta ceva de aici dacă e vorba doar despre deshidratare

| Solane a răspuns:

Cine a recomandat analizele?
Daca spui ca glicemia este buna (dar recomand repetarea ei), poate e nevoie sa te vada un internist.

| MariaAna1 explică (pentru Solane):

Medicul de familie.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu ești obișnuită să bei multă apă și acesta este motivul care ești în stare de deshidratare.

| romeo78 a răspuns:

Afecțiune a inimii, pulmonară, neurologică și toate trei împreună. De asemenea, mai ești femeie fertilă, deci o problemă în plus. Curiozitatea mea este când sunt simptomele mai evidente, când ești pe ciclu sau nu? Căci prin ciclu nu elimini doar sânge, cum se zice popular. Se elimină apă, vitamine, minerale.
Ți-aș recomanda ceea ce eu iau vara mai ales, Litorsal.
Doar că problema e complexă și nu de la colon ai setea. Eu am colon iritabil și nu am nici o problemă, decât că nu mai suport condimentele iuți, piperate rău de tot.