| Konata a întrebat:

De ceva timp mi s-a umflat pleoapa ochiului drept. Nu ma doare, nu am mancarimi dar se observa ca o biluta micuta sub pleoapa. Am ridicat pleoapa sa vad ce se afla acolo, dar nu am vazut nimic deosebit. A mai patit cineva asa ceva? Am cautat pe internet si cica nu e grav dar poate stie cinrva ce as putea face. mi-e frica la doctor crying am 15 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la oftalmologie, poate fi un calazion.
Pa, pa.

| Konata explică (pentru Legiuitoarea):

Este grav?

| Cronyx a răspuns:

E necesar sa mergi la doctorul oftalmolog. poate fi un 'ulcior' si trebuie tratat.Doar doctorul oftalmolog iti poate prescrie un tratament ce sa dea roade; nu te teme nu este ceva foarte grav insa trebuie tratat pentru a evita complicatii(tratamentul consta in unguente si nu e dureros)

| Azµre a răspuns (pentru Konata):

Da e grav mergi la medic, fie e cum spune legiuitoarea fie e un ulcior.
Oricum ar fi mergi de urgență!

| OoBunnyoO a răspuns:

Este posibil sa ai un ulcior. Insa cel mai bine ar fi sa te duci la un doctor si iti va prescrie un tratament.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Konata):

Bună din nou.
Nu este grav, cedează greu și ai nevoie de un tratament local cu nitrat de argint care îl va aplica medicul oftalmolog, NU este ulcior.
Pa, pa.

| Konata explică:

Va multumesc frumos de raspunsuri. O sa incep sa-mi aplic comprese cu apa calda si o sa vizitez un oftamolog. Specific doar ca umflatura este inca foarte mica dar totusi vizibila. O seara buna va doresc! happy

| Faruece a răspuns:

Mergi neaparat la oftalmolog, ai grija de tine.

| SimonaCristina a răspuns:

Cred ca e orjelet (urcior). Spala ochiul cu apa fiarta si racita sau ser fiziologic (NU cu ceai de musetel), aplica unguent oftalmic cu tetraciclinasi nu te speria daca apare si la celalalt ochi.