| Valeennavoleena65 a întrebat:

Buna TPU, de ceva vreme am ameteli, simt ceva nu stiu cum sa explic mai clar decat ca simt un cerc in ochi pana în frunte si cand inchid ochii în acel moment mi se pune o lumina mai ales daca sunt în întuneric. Simt ca ochii mi se debusoleaza si am ameteli groaznice si mai sunt si stresata mereu. Am o mie de ganduri si simt ca cedez, nu stiu daca e anxietate ori probleme cu ochii pentru ca eu trebuia sa port ochelari si treaba cu anxietatea gen am anxietate de vreo 2 ani am oprit si pastilele nu le mai beau ca îmi fac rau, nu stiu ce am.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba tratamentul anxiolitic și poartă ochelari. Nu trebuia să le oprești de capul tau,astea se întrerup treptat nu brusc,altfel survine sevrajul care e horror,la tine nu știu dacă e cazul. Cred că de la anxietate este,de la gânduri și obsesii,gen obsesie compulsiva cauzata de overthink!
Tratează anxietate că ea poate genera tulburare obsesiv compulsiva,sa ai anumite obiceiuri morbide,chestii repetitive,gânduri stranii, bizare pe care foarte greu le poți controla! Trebuia să îl anunți pe medic că alea nu îți fac bine și să le schimbi nu sa întrerupi de tot tratamentul. happy
Și eu le tot întrerupeam din cauze financiare și de abia puteam sta in picioare și umblă de la sevraj, sau sindrom de discontinuitate, așa se numește daca ai luat tratament din clasa SSRI, astea când le întrerupi brusc îți fac foarte mult rău

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce tip de anxietate ai?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că nu iei pastile pentru anxietate, este un lucru bun după părerea mea. Dar pentru ochi eu zic să mergi la oculist.

| Pikasso a răspuns:

Buna, de la lipsa ochelarilor cel mai sigur, mai ales daca de 2 ani ai intrerupt med pentru anxietate, n aveau de ce sa-ti dea simptome de sevraj acum. Nu te panica si mergi la oftalmolog intai.