| Adelinaa18 a întrebat:

Buna TPU..De ieri am impresia ca imi bate ceva in stomac, ca si cand ar fi o alta inima.Cand pun mana, este foarte tare si am impresia ca e putin umflat.Nu am facut nimic cu prietenul.Este posibila si varianta ca daca un barbat ejaculeaza in cada si nu e curatata bine daca intra dupa o fata poate sa ramana insarcinata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| twrt a răspuns:

Na's crede
Deci nu!

| jimiciu a răspuns:

Nu credlaughing
cred ca ai doar o crampa si atatrolling on the floor)

| Cromwell a răspuns:

Dece nu te duci la un ecograf, ar purea fii motive ingrijorratore.Sa fii ramas insarcinat si Copilulsa se dezvolte in alta prde decat in Pantec

| Paywa a răspuns:

Doamne laughing)))
Nu e posibil asa ceva!

| Bambicuochiiverzi a răspuns:

Cred ca doar daca sunt amandoi in aceeasi apa.

| KellyGreen a răspuns:

Pai e posibil daca de ex au ramas urme se sperma in cada si tu nu ai spalat si pui dopul la cada si umpli cada cu apa si stai in aceea apa sunt sanse de 0, 001% sa ramai insarcinata dar crede'ma nu cred ca a ramas cineva insarcinata asa. Cel mai probabil ai niste crampe.

| bulin a răspuns (pentru Cromwell):

Cum sa se intample asa ceva?

Adelinaa nu este posibil sa ramai insarcinata cu sperma din cada. Cat despre durerea pe care o ai nu cred ca este la stomac deoarece ti-ai pus problema de copil iar niciodata copilul nu se afla in stomac.

| Cromwell a răspuns:

Da da st cazuii in ca s-a dezvolata in stomac, oricum, dupa cum zicea ea ca e taere, ar trebui sa aiba mare burta pana acum happy

| Cromwell a răspuns (pentru Paywa):

Esti proste de putii fata, cu, draq sa nu se intample asa ceva u esti parale cu lumea de afara, nu ai auzit d evaort prematur

| Paywa a răspuns (pentru Cromwell):

Esti foarte inteligent tu, sa stii! Nu ai cum sa ramai inscarcinata cu sperma din cada pentru ca spermatozoizii trebuie sa nu intre in contact cu ate medii in afara de cel stiut de toata lumea. De curiozitate, tu treci pe la scoala?

Da da nucam carti happy

P*** mea nu ca tine cu un zambet tamp tota ziua la scaola si in casa sa invat