| SWEETY777ffff a întrebat:

De ieri ma cam doare in partea stanga a abdomenului jos dar doar cand merg.Astazi parca ma doare mai putin.Nu am greturi varsaturi si nu ma doare capul.Credeti ca am apendicita?
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yellowalien a răspuns:

Apendicele e in dreapta jos, iar apendicita se manifesta cu dureri asociate cu simptome precum tulburari gastrice (greata, voma etc) Nu cred ca e apendicita. Daca te doare si zilele urmatoare, du-te la medicul de familie pentru o consultatie.

8 răspunsuri:
| aDiDaSxD a răspuns:

Eu zic sa te duci la un medic sa te consulte cel mai bine nu lua in considerare rasp noastre! happy
Funda?happy

| muhuaxela a răspuns:

Da.Este cel mai probabil. Apendicita se manifesta in mai multe moduri..Si eu am avut apendicita, si am avut aceleasi simptome ca ale tale.Nu e neaparat sa-ti fie greata.
Aseaza-te pe spate si incearca sa ridici piciorul daca te doare in timp ce il ridici cu siguranta e apendicita. happy

| sammyr a răspuns:

Nu ai apendicita deoarece apendicita e in dreapta happy

| Anonymus314 a răspuns:

E in partea STANGA oameni buni, nu in partea dreapta, deci ai crampe.

| Anonymus314 a răspuns (pentru sammyr):

Apendicele*

| XxR0botzelXx a răspuns:

Ma acolo este splina nu apendicita laughing. Dar tot ar trebui sa te duci la doctor. Pe mine ma doare cateodata dar nu mai mult de 15 minute.

| Dan1989P a răspuns:

Buna! Nu, nu ai apendicita deoarece apendicele este in partea opusahee hee. Ori ai crampe ori te doare splina! Du-te la un medic!

| BuYaKa99 a răspuns:

Iti zic sigur din ce cauza este
este din cauza indigestiei patesti la fel ca mine faci prea rar treaba mare du-te la un consult sa nu patesiti altceva.
Iubiti sanatatea, Iubiti viata!