anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De o saptamana-doua am o problema.
Ma doare spatele cand stau in picioare, ma doare coloana, iar cand ma trezesc ma doare f tare.
Sunt fata si am 18 ani.
De la ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Alin_Cojack_1993 a răspuns:

Du-te la doctor

| Zeenya a răspuns:

Heii
Iti recomand sa mergi la doctor, dar pana atunci sa nu ridici greutăți pe o singura mana. Posibil sa fie scolioza ( coloana serpuita), iar ea apare din cauza poziției nepotrivite la pc sau in banca sau a genții care este purtata decât pe un umăr. Acum depinde. Nu sunt doctor, dar cunosc. Apelează la medicul de familie. ^ Numai bine

| Adry05 a răspuns:

Poate ai o postura gresita in general, gen stai cocosata, stai stramb cand scrii etc. si cand stai in picioare necesita o pozitie de drept si atunci iti fortezi cumva coloana obisnuita in alte pozitii si te doare

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Durerea de spate are multe cauze, poate de fapt nu te doare spatele, poate te dor rinichii si durerea o simti in spate, sau poate coloana te doare din diferite cauze cum ar fi, tasarea unei vertebre, poate te ai aplecat brusc, poate ai ridicat ceva greu, dar te doare numai cand stai in picioare? Poate ai purtat tocuri si daca nu esti obisnuită sa mergi pe toc inalt te ai fortat si ai deranjat ceva la coloană, in orice caz nu exclude vizita la medic, trebuie o investigatie serioasă, o radiografie la coloană sa vezi exact care este cauza, si o ecografie ca sa excluzi din start o problemă cu rinichii, cum ar fi nisip sau piatră la rinichi. Multă sanatate Andreea.

| Evolution a răspuns:

Probabil ai o problema la coloana si ai nevoie de un ortoped sa se uite, o sa trebuiasca sa faci o radiografie cred sa vada daca coloana e stramba sau ceva.
Ar fi recomandat sa actionezi din timp sa nu se agraveze situatia.
Ti-as recomanda (si doctorul o sa iti spuna) sa te duci la cateva sedinte de kinetoterapie.
Poti citi pe net ce inseamna si cam cum sunt exercitiile ca nu are rost sa dau copy-paste si poti gasi si video-uri.
Dar mai intai te duci la doctor.

| Claudiagabriela00 a răspuns:

Hei! Si eu am câteodată această problema... Presupun ca esti la scoală. Eu cred ca asta se datorează faptului ca stăm mereu cocoșate in bancă, plus ca mai căram si gentile dupa noi. Eu mă tratez cu un masaj, apoi intru sub patura si ma culc. Sper ca te.am ajutat.

| Andreeas1997 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu are legatura cu tocurile, ma doare cand stau prea mult in picioare si cand ma ricic gen de pe scaun pat etc, si nu stiu de ce.