| andreea350dum a întrebat:

Bună TPU, de vreo 2 luni am tot usturimi la exteriorul vaginului atunci când merg la baie şi mă şterg şi la contactul sexual, iar de 2 saptamâni am observat nişte tăieturi la ieşirea din vagin, particica aia care delimitează vaginul de anus, dar bine jos sub gaura vaginului imediat la ieşirea şi intrare am tăieturi care ustură groaznic, ce ar putea fi? Mulţumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Anonimboy17year a răspuns:

Ceva ruptura intre anus si vagin, incearca sa mergi la un ginecolog, si.ti va da niste creme sa te dai...

| neludana2000 a răspuns:

Nu atat faptul ca te doare, dar pe-acolo te urinezi, sa nu se infecteze. Uite opinia TPU ..Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.

| andreea350dum explică (pentru Anonimboy17year):

Nu înţeleg care ar fi cauza

| Anonimboy17year a răspuns (pentru andreea350dum):

Ori ai fost cumva constipata, ori te.ai lovit in timpul actulu.i sexual, ori te.ai ranit singura la baie fara sa.ti dai seama

| Adry05 a răspuns:

Fugi la ginecolog, nu poți pentru așa ceva să ceri păreri aici...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Boala cu transmitere sexuala

| GeorgeBerbec a răspuns:

Se numeste herpes. Dar cel mai sigur, mergi la ginecolog