| LeEu a întrebat:

De vreo 5 zile ma doare foarte in zona vertebrelor de la gat? Cred ca am spondiloza cervicala. Nu mai pot sa dorm. TPU va rog ajutaati-ma! Sunt disperata! Am 14 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine stie cum ai dormit, poate te-ai sucit mai altfel decat de obicei. Sau poate ai tras curent, daca ai stat pe langa vreo fereastra sau/si cu usa deschisa.
Daca vrei sa nu mai ai probleme cu durerile de spate, cumpara-ti o perna anatomica ortopedica. Costa in jur de 30-50 lei, dar asa de bine dormi pe ea!

10 răspunsuri:
| oana2002 a răspuns:

Trachisept. Sau o lingura de miere de albine.Sterpsils sau lamaie cu miere.

Tai 2-3 felii de lamaie, le tai cubulete, pui miere intr-o ceasca si amesteci.Prepară un ceai de mușețel/muguri de pin, pe care îl îndulcești cu miere.
Bineînțeles, nu este exclusă vizita la medicul de familie.
Este posibil să fie o răceală mai gravă, care necesită tratament medicamentos.
Sănătate!

| oana2002 a răspuns:

Funda?

Răspuns utilizator avertizat
| oana2002 a răspuns:

Am gresit nu fa nimic din ce am zis.credeam ca te doare gatul.

| oana2002 a răspuns (pentru LeEu):

Ia-ti mai bine o perna dormeo ca si eu am una acasa si nu ma mai doare nimic cand dorm pe ea. funda?

| foxsilver a răspuns:

Exista un plasture special pentru astfel de dureri.Nu stiu cum se numeste, ca eu nu mi l-am cumparat din tara, dar cauta la farmacie asa ceva.Acel plasture il vei tine timp de 12 ore, nu conteaza daca este zi sau noapte, iar a doua zi vei fi ca noua.

| gIiiIolil a răspuns:

Voi Dormiti Cu Perne? :O:O:O, Nu sunteti normaili laughing glm

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Un masaj la gît