anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo luna am fost la doctor, si am incercat toate cremele si ovulele posibile pentru Candida Albicans. Chiar nu mai stiu ce sa fac, pentru ca acum mi-au aparut inapoi. As vrea ceva remedii naturale, care voua va tratat Candida, pentru ca ultima speranta o mai am in remediile naturale.As fii foarte recunoscatoare, pentru ca sunt niste chestii foarte jenante, si imi doresc enorm sa scap de ele. Multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Cunosc pe cineva care facea ceva tratament cu ovule si dupa ce le-a terminat si nu si-au facut efectul,a inceput sa se spele cu ceai pe acolobig grin stii utongue
spala-te cu ceau de sunatoare,coada soricelului, musetel, afine! sunt foaarte bune! fa-ti ceai intr-o oala de vreo 3 l si baga in ceva lighnean si stai cu fundul in el pana se rceste, nu foarte recetongue!
sau poti sa pui prosop in vana si sa pui ceaiul pe prosop si sa stai cu fundul apoi!
si sa faci asta in fiecare zi, si sa incerci sa eviti pe cat posibil contactul sexual!
si daca ai avut contact sexual in timp ce ai facut tratamentul cu ovule sa stii ca de aceea nu si-au facut efectulwinking
multa sanatate!

uite aici cum poti sa te feresti pe viitor de candidoza

Pentru a evita candidoza trebuie sa eviti orice factor ce ar putea interveni negativ asupra aciditatii naturale a vaginului - trebuie sa eviti purtarea de lenjerie din materiale sintetice, sa eviti purtarea de haine stramte si care nu sunt din bumbac, la ciclu, sa folosesti mai mult tampoane externe si mai putin cele interne, sa ai grija de igiena zonei genitale, igiena perfecta - nici prea putina, nici prea multa sau agresiva, numai cu apa calda fara sapunuri dure, fara deodorante, spalaturile intravaginale facute numai la recomandarea medicului, spalarea dispozitivelor folosite in metodele contraceptive de bariera (diafragma si aplicatorul spermicidului), spalarea si stergerea zonei genitale numai din fata spre in spate, discutarea cu medicului a cazurilor in care este necesar un tratament indelungat cu antibiotice.

Si, bineinteles, folosirea prezervativului pentru protectie in timpul actului sexual.

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru AlinaaAli):

Cam cate zile sa fac acel "tratament" cu ceai? :-s

| AlinaaAli a răspuns:

Incearca o saptamana si vezi daca functioneaza!
cred ca dupa o saptamana ar trebui sa vezi ceva rezultate!
succes!

| Estera123 a răspuns:

Eu folosesc acum Clotrimazol 100mg(chiar am pus si o intrebare, pentru a sti daca medicamentul este bun). Azi bag ultimul ovul si pana acum ma simt foarte bine. Nu costa foarte mult, deci poti sa il incerci. Bagi cate un ovul seara sau unul dimineata si unul seara(in cazul in care vrei tratament de scurta durata), in cazul in care iti mai apare.
Am mai citit undeva ca pentru Candida este bun si Uleiul de Arbore de Ceai(ai grija sa nu iei ulei volatil, sa iei pentru uz intern). Ori il pui in apa cand te speli, ori iei cateva picaturi pe zi cu miere. Dar in legatura cu acest ulei, nu iti pot spune ceva sigur. Bafta! Si sper sa nu iti mai apara.