anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU.
Deci dintr-o dată am simțit un gol în piept, după mi-au tremurat picioarele, după mâinile și acum îmi tremură o parte din partea stângă a corpului (unde e începutul brațului și subsuoara), sunt un pic tristă dar nu stiu de ce.
Ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este 3 jumate dimineata si nu dormi, asta ma duce cu gandul la oboseala excesiva care iti pune corpul jos, fiindca nu mai este capabil sa stea treaz.
Mergi si culca-te, ca nu-i normal sa nu dormi la ora asta, organismul si creierul au nevoie sa se regenereze prin somn, ca sa poata functiona normal.

Sau esti asa, din cauza sexului?
Ma gandesc la sex doarece ai postat intrebarea la sectiunea de "sex si dragoste".

| SG1995 a răspuns:

Anxietate sau atac de panica.

| Idcjustidk a răspuns (pentru Violleta2022):

Întrebarea am postat-o cam pe la 11 pm și am pus întrebarea la această categorie fiindcă e cea mai populară

| Violleta2022 a răspuns (pentru Idcjustidk):

Toate sectiunile sunt populare, dar unele au mai multa activitate decat altele.
Este necesar sa pui intrebarea la sectiunea corecta, ca cei care selecteaza acea sectiune sa-ti ofere ajutorul, altfel risti sa nu primesti raspusnuri bune, serioase sau chiar mistouri cu tente sexuale.
Cat priveste ora postarii, vezi ca anumite calculatoare afiseaza si ora, de aceea stiu cand ai postata-o, chiar daca tu nu ai realizat ca este atat de tarziu, in noapte.