| Roxiiiiii a întrebat:

Deci, sa incep laughing azi, m-am cântarit si am 48 de kg :O:O:O Si nu e ceva normal la mine, pentru. ca eu ma mentineam mereu intre 5O si 51. tin sa mentionez ca am 15 ani.Am inceput de vreo saptamana sa iau vitamine " Multicentrum " pentru. ca aveam lipsa de calciu si pentru ca nu aveam pofta de mancare.
eu vreau sa iau in greutate pentru. ca nu ma impac cu gandu ca am ajuns la 48 de kg. asa peste noapte. ( vb. vine big grin )
Ce imi recomandati sa mananc? Vreau parerea voastra inainte sa ma duc la medic.
Multumesc mult pentru. ajutor! >:d<

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Prici a răspuns:

Incearca sa mananci cat mai sanatos si sa faci cat mai mult efort fizic (du-te la inot odata la 2 zile iar in cealalta zi fa efort pe acasa adica sa alergi sau treburi prn jurul casei)
Iar facand efort corpul tau o sa ceara din ce in ce mai multe calorii iar o sa incepi sa mananci mai mult si in final sa iei putin in greutate.
Conteaza si sa ai mese regulate
Poti avea de exemplu chiar si 4 mese si 2 gustari
Sper ca te-am ajutat
Funda?batting eyelashes

| Roxiiiiii explică (pentru Prici):

Mmmm..deci sa fac efort fizic thinking ce as putea sa fac? Pentru ca am luat mai multe decizii, dar la faza cu efortu' fizic nu prea i-am dat importanta thinking
Funda, cum sa nu! :*

| Prici a răspuns (pentru Roxiiiiii):

Pai, daca stai la tara, ai putea face curat prin curte, si ca tot este sezonul sa-ti ajuti parintii cu muncule pe camp.
Daca stai la bloc, cauta pe youtube cateva filmulete cu exercitii pentru intarirea coapselor, etc (lucruri care te-ar putea ajuta ca fata happy )

| Roxiiiiii explică (pentru Prici):

Mi'ar place mie sa stau la tara sad Eu nu sunt in Romania..sunt in Spania big grin si ritmu de viata de aici nu se prea compara cu cel din tara sad
Vad ca lumea aici mai mult se inmgrasa, eu poate oi fii vreun specimen laughing)

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mănâncă pâine, e bogată în kcal, la care poţi adăuga prăjeli şi multă carne.
Creşterea în greutate se va observa în câteva săptămâni.
Succes!

| Roxiiiiii explică (pentru anonim_4396):

Asta sper. faza e ca, mie nu imi place sa stau singura la masa, si ai mei sunt mai mereu plecati si cu prietenu' meu nu prea stam pe acasa...si zic : decat sa stau singura sa mananc, mai bine mananc cand e lume cu mine. oh go on

| anonim_4396 a răspuns (pentru Roxiiiiii):

Mănâncă şi fără ei, trebuie să te înveţi şi aşa.
Succes!

| Roxiiiiii explică (pentru anonim_4396):

Stiu ca trebuie sa ma invat, dar sunt genul de persoana care ii place sa stea mereu inconjurata de lumeee sad
Multumesc mult! >:d