| Ajutor12344 a întrebat:

Bună TPU deci săptămâna trecută sâmbătă am luat pastila de urgență EllaOne după jumătate de oră după act. Totul a fost super okey mie menstruatia trebui să mi vină joi și surprinzător mi-a venit sâmbătă. Și luna trecută de exemplu mi-a întârziat o zi. Mă gândeam ca eu oricum nu am avut nici un simptom al pastilei acelea și menstruatia mi-a venit rapid, mă gândeam ca o să m întârzie măcar o săptămână, asta înseamnă ca și a făcut efectul sau organismul meu nu acceptă pastila și nu a făcut nimic și pur si simplu n am rămas eu gravidă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Efectele alea de care zici, apar sau nu, in functie de ziua ciclului menstrual in care te afli. Fara indoiala si-a facut efectul

| Ilovedinero a răspuns:

Efectele pastilei pot sau nu sa apara. Daca erai gravida nu iti aprarea menstuatia nici sambăta.Pastila a fost luata la timp, si-a facut efectul

| darrio2007 a răspuns:

Nu exista pastila de urgenta. Este pastila de a doua zi.
Spui ca ai luat pastila dar nu spui daca raportul sexual a fost protejat sau nu.
Unele le iau „dupa ureche" indiferent daca a fost protejat sau nu.

| dullcat a răspuns:

Inseamna ca iti faci griji absolut degeaba. Faptul ca menstruatia nu ti-a intarziat prea mult nu inseamna ca pastila nu si-a facut efectul.Rolul e sa previna sarcina in caz de urgenta, iar din moment ce ti-a venit menstruatia, e clar ca si-a indeplinit rolul.

| Ajutor12344 explică (pentru darrio2007):

A fost protejat până s-a spart.