| ionutiulian1997 a întrebat:

deci vara trecuta am fost la piscina cam de 5 ori pe saptamana, iar iarna mi-au aparut un fel de cosuri rosii in piele pe umeri. eu m-am gandit ca poate fi din cauza alimentatiei deoarece mananc la scoala senvisuri.aucm mai putin dar pana inmartie in fiecare zi.ce ma sfatuiti sa fac in afara de dermatolog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| backback a răspuns:

Am avut aceeasi problema:) trebuie sa iti exfoliezi pielea. Uite aici cum http://www.graiu-gorjului.ro/....../index.php

7 răspunsuri:
| Cristina11r a răspuns:

Si eu am aceeasi problema. thinking Din cauza alimentatiei nu are cum sa fie. daca erau din cauza alimentatiei nu ar fi durat asa mult, ele ar fi disparut cam in o saptamana. Poate sa fie o ciuperca, pe care ai luat-o din apa, sincera sa fiu si eu mergeam la piscina si cred ca din cauza asta apar... thinkingwinking

| nomoretears1111 a răspuns:

Si daca te-ai gandit ca din cauza alimentatiei ti-ar fi aparut acele cosuri rosii pe umeri, de ce ne povestesti tu ca mergeai asta vara la piscina de 5 ori pe saptamana? Care este legatura?

| ionutiulian1997 explică (pentru nomoretears1111):

Poate e din cauza apei..veneau multi,, nespalati"

| Norby66 a răspuns:

Buna si eu am de vreo 6-7 ani si e de la apa cu clor sau de la soare si eu m-am pus in curte sa ma bronzez si seara erau pete rosii pe mine. Daca se agraveaza du-te la un dermatolog.

| ionutiulian1997 explică (pentru backback):

Si tiam trecut?

| ionutiulian1997 explică (pentru backback):

Si ti-au trecut?

| backback a răspuns (pentru ionutiulian1997):

Da,mi-au trecut toatehappy