Fa o cura de dexintoxicare pe o perioada de 3-6 luni, cu ARGILA ARGO si vei scapa de alergii, astm si alte probleme de sanatate!
Sedentarisumul nu ajuta, maia les ca esti supraponderal. Apuca-te de un sport sau redu cantitatae de manacres i dulciurile.
Fac un vaccin luat la comanda din Germania și peste 5 ani scap de toate alergiile și la înțepături de albine sau viespii numa la alimente în afară de soia și alune uscate și sucuri/snakuri din comerț
Amețeala mă enervează când dau să adorm deodată amețesc și amețeala e agresivă doare ușor
De ce nu dormi la ora asta, ca sa nu mai ai ameteli?
Lipsa somnului de noapte declanseaza probleme neurologie (ale creierului) foarte mari, care incep cu ameteli, stari de rau, senzatie de voma, lipsa conectrare si memorare, somnolenta samd.
No pot să adorm din cauza amețelii am prins curent cred sau am ceva la ureche
Chestia cu "m-a tras curentul" numai la babe o mai intalnesti.
Daca ai cat de cat cunostinte generale, stii clar ca, curentul nu trage pe nimeni!
Infectia este infectie, produsa de virusi sau bacterii, samd
Tie ti s-a declansat o problema de sanatate de nu dormi, nu-i de la curent, ci de la lipsa horonilor care iti regleaza sistemul hormonal si endocrin!
Din cauza ca te culci dupa miezul noptii, tu pierzi productia de serotob\nina si melatonina, doi hormoni vitali dezvoltarii si functionarii creierului. Acest 2 hormoni se produc NUMAI cand dromim si numai intre orele 10 seara si 2 noaptea.
Culcandu-te dupa miezul noptii, creierul tau nu mai primeste acesti hormoni vitali creierului, iar in timp, dezvolti probleme neurologice, incepand cu anxietate, depresie, atacuri de panica, ameteli, paranoia, samd.
Știu da mama nu că mă tras curentul că și ea are la fel și de obicei mă culc la 22 sau 23 m-am culcat la miezul nopții pentru că nu mai puteam de la amețeală cum închideam ochii pac amețeală da am băut un ceai de mușețel și am reușit să adorm măcar